Prosim vyjadrite svôj nazor dakujem

mineralka

ked to iba v tedy tak odborna pomoc by ti bola asi tak na nič lebo to je iba smutok ktorý potreboval čas. No ak by to neako pretrvavalo tak by si sa tam mal stavit

vitamins

talo sa mi par krat,ze sme sa rozisli s priatelkou a myslel som na smrt. Vtedy nevidim inu moznost ako to zvladnut a toto vidim ako jedine riesenie.Je to len skratovy stav,alebo by som mal ist lekarovi. Frajerka mi povedala,ze by som mal navstivit odbornu pomoc.

mineralka

no červenanim se na spoločnosti. Stale maš pocit že te nekdo pozoruje a čaka čo spravyš zle aby sa mohol pobaviť. Máš strach že sa znemožniš. Strašne sa ti trasu ruky a hlas pred autoritami skoro nemôžeš ani dichat. Nemôžeš sa od strachu pohybovať ani po namesti alebo zajst do obchodu. ....

skazaton

mineralka , s tou socialnou fobiou ta plne chapem , ja tym trpim asi tiez:( a ako sa na to liecis , a ako sa to prejavuje prosimta ??

talka

ak si sa uz raz pokusila o samovrazdu, s tym ze si skoncila potom u lekara. Tak ak sa pokusis este raz, tak ano mozu ta hospitalizovat na psychiatrii.

SHAKTI

kolko mas rokov??pod 18 to mozu urobit rodicia..proti vlastnej voli ta moze dat iba vtedy ak ohrozujes svojim spravanim ostatnych..