Stava s Aloe vera

RNG

Vela druhov aloe obsahuje liecive fytonutrienty a vzacne polysacharidy a mineraly.
Komercne pestovane a v Arizone a inych statoch divo rastuce je Aloe barbadiensis.

Ivka 1

Je potrebné konzumovať iba dužinu,šupka
aloe obsahuje antrachinóny,ktoré majú
preháńací účinok. Je viac ako dvesto druhov aloe ale iba malý počet z nich má liečivý účinok. Ak si kupujete aloe,zaujímajte sa aj o spôsob zberu a spracovanie rastliny.Aloe, ktoré neobsahuje chemické látky musí byť po otvorení uschované v chladničke,lebo by sa pokazilo.

martina z ciny

Dobry den, ked Vam vsetkym mozem odporucit, mali by ste pouzivat rastlinu Aloe Vera, co je nazdravsie a neobsahuje to zaidne chemikalie. Pokial mate problemy s akne, kazdy den pred spanim si natrite plet duzinou z Aloe Vera. Pokial chcete posilnit Vasu imunitu, odtrhnite list a maly kusok nakrajajte nozikom a odstavte si ho aj s inou zeleninou a ovocim. Ma to sice horku chut, ale zarucene Vam to vyplavi toxiny z tela, zlepsi to Vasu pokozku atd. Ja som si na tu chut zvykla a citim sa ovela lepsie. Ziadne kozmeticke pripravky z Aloe Vera mi nepomohli, iba samotna rastlina. Ked Vam neprekaza horka chut, mozete si ju nakrajat aj ako salat a jest to aj s celymi listami a duzinou.

Ivka 1

Imunka firma Forever má viac druhov Aloe Vera Gélov aj základný neochutený. Tá minimálna objednávka závisí od kurzu eura.Napíš mi na mail ak sa chceš dozvedieť viac.

imunka

Ivka.Nestriedam firmy, že by som boa nespokojná. S firmou Forever som spokojná len ten gel bol sladký a ja som si chcela vyliečiť Candidu. Ako som si zistila na internete, Candida sa živí cukrom tak som hľadala niečo nesladené. V lekárni mi ponúkli od dr. Bárnyho ktorý nie je sladky.Ten ďaľší ešte neotvorený som kúpila v SKLEPÁREJE potravinové doplnky u Slimáka v Bratislave.Na flaši sú informácie len v Angličtine dovoz z USA HERBAL AUTHORITY .Vo firme Forever som distribúrorkou zatiaľ iba pre seba.Vadí mi že treba kúpiť vždy najmenej za 2500 sk .Tak aj preto iná firma.Ináč výroky dobré.RNG Ďakujem za odpoveď.

RNG

Imunka, ak to aloe gel je z firmy Good N Natural, tak nemusis mat obavy. Su to vsetko GMP produkty, a kedze je to oznacene ako "gel", nemoze to obsahovat vonkajsi list, takze to nie je laxativne.
Firma Good N Natural je odbocka US firmy NBTY(Natural Bounty povodne), ktora v Europe predava pod rozlicmymi menami, napr, GNC, Holland and Barrett atd. produkty vyrobene v USA.
Mozes si ich najst na Google.com

V USA ma tiez viacero distribucnych mien(Puritan's Pride, Vitamin's world,Solgar, a ine, predavane cez siete supermarketov)

imunka

Už tri roky užívam Aloe Vera najprv to bolo od firmy FOREVER liečila som si poškodenú imunitu a CANDIDU ,potom som začala užívať ALOE od.Dr Barnyho Forte aktív aloe extra účinná.Bola som s odbidvomi spokojná, Teraz som si kúpila Aloe Vera gel 99,3% ešte som ho nezačala užívať. Tiež by som chcela vedieť názor ktorý je dobrý , a aký je rozdiel.Dufam,že to nie je ten čo ničí čreva. Ďakujem