ako z toho von? ale navzdy

mira

Chceš sa z toho dostať navždy, to je dobré, na tom stavaj.
Potrebuješ uvoľniť organizmus z veľkého sťahu, ktorý ťa ovláda. Nejedz mäso a vajcia, soľ počítaj na zrniečka. Potom odstráň aj syry a všetky mliečne výrobky /neboj sa, bielkoviny dodáme v ďalšej fáze/. Zaraď zeleninu varenú, kvasenú a odstráň jednoduchý cukor.
Pozri stránku www.makrobio. wbs.cz tam uvidíš ako budú vyzerať jedlá na konci tvojho snaženia. Prípadne napíš mail a poradím ti podrobnejšie, to sa tu nedá.
Snaž sa, držím ti palce.

rockerka

Mas normalnu vahu to si vzdy opakuj. A pokial nechces mat vredy atd, tak s tym prestan. P.S. Viem ze ja to tazke!

WEJA

bulimicka:
ide, ako som pisala, o isty druh svojpomoci. Skupina je otvorena /takze kedykolvek sa moze hocikto pridat/. Stretavame sa kazdy utorok, teraz v novom case, od 18:30- 20:30. Je nas tak striedavo, ale vacsinou tak zo 6. Pomahame si navzajom, robime si rozne plany, kreslime ale hlavne, robime si atmosferu a prostredie nato aby sme kazdi isli tou spravnou cestou..

SHAKTI

ako z toho von?? raz a navzdy sa zbavit pocitou viny a menejcennosti voci sebe samej,naucit sa riesit problemi-normalnou cestou,dolezita je nie iba pevna vola ale hlavne disciplina-rezim dna! ranajky,obed,vecera-v tu istu hodinu! ziadne diety,ale pravidelna strava! Presmerovanie pozornosti zo seba samej na ine veci-praca,hobby,sport,kultura,priatelia
..neuzatvarat sa doma,do seba..dolezita je najma cinnost po jedle-nemyslene sport na chudnutie..zamestnat svoju mysel.

jaja

no to zavisi aj od typu postavy,ze ci si velmi chuda alebo nie...ale stihla musis byt urcite dost,no ked papas a tak ti spaluje je to ok=Dppp je o niecom inom...