Chudnutie po pôrode

Anna88

Zabudni na vsetky diety aj potravinove preparaty a začni cvičiť, skús najskôr jednoduché cvičenie doma - www.youtube.com, alebo blog.mimulo.sk.
Skús obmedziť sladké a pečivo a uvidíš, že hudnutí pôjde samo.

Lu_lajf

Blíži sa leto a vy stále nemáte svoju vysnívanú postavu do plaviek? Chcete schudnúť, nabrať svaly, vyrysovať telo a naučiť sa zdravo stravovať? Stravovací plán na mieru, udržateľný, zdravý a vyvážený jedálniček je základ. Každý má však individuálne potreby, preto diéty na internete nie vždy platia na každého. Garancia 2 - 5 cm z pása za 14 dní. Stravovací plán je dlhodobý, čiže nemusíte sa báť efektu, že po 3 týždňoch nebudete vedieť čo robiť lebo vaša diéta skončila. Nie. Táto diéta je dlhodobá a nedá sa ani nazvať diétou. Pomohla už veľmi veľa ľuďom, desiatky spokojných klientov.
Uvádzacia cena:
- individuálny stravovací plán s mesačnými konzultáciami a kontrolami 20€
- individuálny stravovací a tréningový plán s mesačnými konzultáciami 30 €
V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, s radosťou vám všetko vysvetlím :)

Glam

perfektná je tabata alebo power joga a hned ako prestanete kojit tak sa baby mrknite na body wraps slim zábaly tie su na stratenie centimetrov a dostanie sa do povidnej formy klucove a samozrejme stravu treba upravit aspon

martina.kovac

Tu je krásny článok o chudnutí v obodbí po pôrode:
-odkaz odstránený-

Tie predtým mi moc nepomohli, ja sa zatiaľ trápim s nadváhou +15 kg. :-(

lady.lu

SOM 6 MESIACE PI CISARSKOM REZE A MAM NADBYTOK TUKU NA BRUCHU A BOKOM UZ NEDOJCIM AKO MAM SCHUDNUT A STRAVOVAT SA DAKUJEM

petinka

A co povies na 90dnovku...Nakukni obcas a mozno sa odhodlas.Viem co to je byt unavena .Ja mam 3deti a najmensie ma 15mes.Prve chudnutie mam za sebou touto dietou -20kg .Teraz na zimu som pribrala a tak teraz som zas na 90dn. 11 den.Povodne som vazila 96..teraz 82kg.

nezva

Ahojte!Vdaka za vsetky prispevky,velmi ma povzbudzuju,hoci som uz 5 mes.po porode a namiesto chudnutia som priprala este 2 kila.Skusam kadeco,no moj hlad ma stale premoze a tak jem aj o 22.OOh,lebo chodievam spat az okolo polnoci.Prechadzky su dobra vec,no ja nemam na ne sil-som na vsetko sama a mam este 2,6 rocnu dcerku,takze ,keby som mala ist von kazdy den,tak vsetky 3 a to ma tak uplne vycerpa,ze nic ine si nestihnem porobit.Tych preparatov sa dost bojim kvoli kojeniu,myslim,ze to este nie je dost preskumane a nechcem v ziadnom pripade poskodit babatku.

tana_2

poculi ste uz niekto o brusnicovej obezite?bolo to pred 2 dnavi v novom case co vyhrali ty ludia ze idu chudnut a ta jedna z nich myslim,ze Ivana tak ona pribrala po porode 30 kg a tam spominali aj tu brusnicovu obezitu.