problem s meskajucou menstruaciou

Príspevok v téme: problem s meskajucou menstruaciou
cell

zdravim vas,
moja priatelka(ma 20 rokov) ma taky problem, ze jej kramy neprisli uz 2 mesiace a predtym jej kramy prisli az po vyse 50 dnoch, pritom sme spolu spali ani nie 5 krat za posledne 2 mesiace, vzdy sme pouzili ochranu(kondom) a davali sme si pozor aby pocas sexu nepraskol(a nepraskol) a aj po sexe sme ho skontrolovali ci nie je poskodeny a nebol, taktiez si aj robila za posledne 2-3 tyzdne 2 tehotenske testy, obidva fungovali a vysledky boli vzdy negativne.
Ona ale este nebola na gynde ani raz, ale teraz v utorok uz ide na gyndu prvy raz.
Prosim napiste svoje nazory, ze v com by mohol byt problem, lebo sa o nu bojim ci nie je nejak vazne chora resp. ci nie sme tehotni.
Dakujem za vsetky odpovede

Ivka 1

Cell stáva sa to,je to hormonálna porucha.
Tieto ťažkosti máva veľa žien. Každopádne
zajtra keď pôjde ku gynekológovi, nech jej
urobia test z krvi ak sa nič nezisti gynekologickým vyšetrením. Zajtra budete
múdrejší a keby ste potrebovali pomoc alebo radu, napíšte mi na mail.

cell

ludia napiste este niekto, lebo uz zacinam mat fakt vazne pochyby, ze sme s priatelkou tehotni, stava sa vobec to ze zena nedostane kramy tak dlho pre nejaky iny problem ako je tehotenstvo??
fakt som z toho uz mimo

cukrik

Tehotenske testy nie su 100 % spolhalive a rovnako ani kondom. Tym ta ale nechcem strasit, ze by bola Tvoje partnerka tehotna, s najvacsou pravdepodobnostou nie je, ale skutocne je zarazajuce, ze este nikdy nebola na gynekologickom vysetreni, ked podobne problemy mala aj v minulosti. Najvyssi cas, ist k lekarovi, ptretoze to naozaj moze byt cysta, alebo aj nejaky zapal a to by sa rozhodne nemalo brat na lahku vahu. Tak drzim palce, odkaz priatelke, nech sa neboji, vsetko bude o.k., vysetrenie je uuuplne v pohode... :-)

cell

no ved aj ja si myslim, ze je najvyssi cas ist uz na gyndu,len sa mi ju dlho nedarilo ju tam dotlacit, ale uz za par dni ide, tak budem hadam pokojnejsi