moje hystericke dieta

Príspevok v téme: moje hystericke dieta
lindanova

Dobry den vedel by mi prosim vas niekto poradit, mam 5 mesacne dieta, je velmi hyperaktivna, uz aj leze,pretaca sa sama,pomali sa mi stavia na nozky, ale mam s nou valky problem pri zaspavani a celkovo, ked je velmi unavena dostava az hystericky plac a kolko krat ju musim chytit az na ruky aby sa mi nadychla.Doktorka nam poradila sirup JUNIOR RELAX,ale vobec jej nezabera.Vie mi niekto poradit? Dakujem

- mira

Hyperaktívne dieťa je neustále podráždené. Podráždenie nervových zakončení je spôsobené príjmom cukru, chémie v potravinách a liekoch a veľký podiel na tom majú mliečne výrobky a kravské mlieko.
Deťo zvyčajne chýbajú B vitamíny a minerály, ktoré im cukor z tela kradne.
Chýba im stabilný prísun kvalitnej vyváženej energie z polysacharidov, ktoré neboli zbavené vitamínov a vlákniny, t.j. potrebujú obilné kaše z neobrúsených obilnín, placky, knedlíky cestoviny a pod.

Tery

Ja mám dva deti,už od narodenia bolo vidieť,že budú hyperaktívne.Uvidíš len podrastú.Priprav sa na veľkú dávku trpezlivosti.Ja už dalej nemôžem.Je to strašné s nimi vydržať.Som rada, ked už spia.Vtedy si odychnem.

bublik

ja to vobec neviem posudit, pretoze zatial s detmi nemam skusenosti, no citala som (viem ze sa toho popise vela, tak sa nehnevajte ak je to blbost, len sa chcem podelit so svojimi informaciami) ze ak ma dieta pocas bdenia prilis vela podnetov unavi sa, a odpovedou na unavu u deti nie je spanok ako u dospelich ale prave hyperaktivita, ktora ich unavi este viac, a potom maju celkovo problemy so spankom v noci aj cez den. mozno je to blbost, no bolo to v jednej knihe On becoming babywise a ta kniha mi prisla celkom rozumna a logicka. Zakladne zasady ktore tam boli popisane boli nasledovne: ze zakladny cyklus dietata by mal byt krmenie-bdenie-spanok a nikdy nie opacne krmenie-spanok-bdenie, a dalej ze ba sa mala dodrziavat co najvacsia pravidelnost a v case pred spankom by sa dieta nemalo prilis stimulovat. tiez pisali, ze plac pred spankom je normalny (pokial nejde o hlad alebo koliku alebo spinavu plienku) a dieta si tak pomaha zaspat, a ak trva v rozmedzi do dvadsat minut, mali by sme dieta nechat jednoducho vyplakat. tak neviem ci som pomohla, asi aj nie, no kazdopadne tu knizku odporucam precitat.

janka24

Moje male ked bolo zle pri zaspavani, tak som ho hajkala asi do roka na fitlopte a potom to zrazu prestalo..a spal už so mnou, žiadna hysteria-ale určite nie takto, že sa nemohol nadychnut

alex1403

aj náš malý,teraz už 3 ročný je od malička hotová raketa,ako jedenástmesačny začal sám behať,a len dva a pol ročný chodiť lebo dovtedy len bežal,to by ani nevadilo ale od narodenia je strašne ujačaný všetko rieši doslova ručaním a nedá si nič vysvetlit,dúfame že z toho vyrastie lebo má fantastickú pamať,ako dvojročný poznal značky všetkých áut a ešte nemal ani tri roky a už poznal všetky písmená samozrejme sa to naučil otázkami a nie nasilu ale prerevať vie aj niekolko hodín ako polročný....uvidíme...

mikecia

Ahoj. Moj syn ma rok a je to presne ten isty pripad. Je to narocne pre mamicku mat take dietatko ale na druhej strane skutocne taketo deti su velmi sikovne aj moj syn sa pretacal na 5 mesiacov a od 10 mes sam chodi. Neposedi ani chvilocku, nevydrzi ani v kociariku stale potrebuje nieco nove ale na druhej strane je velky smejko. Nespime v noci este stale ale jedine co zabera je trpezlivost a vela lasky aj ked obcas je to tazke ale staci ze sa na mna usmeje urobim hlboky vydych nadych a ideme dalej. Dietatko citi tu lasku a vie to krasne vratit.Prajem vela sil vsetkym co maju taketo narocne deticky

roose

Existuju homeopaticke preparaty aj pre babatka,na ukudnenie,ked su hyperaktivne a tak.Treba sa informovat v lekarni kde predavaju homeopatika alebo najlepsie u specialistu-homeopata.

riaaa

Ahoj! My sme mali presne takúto dcéru! Nespala ani cez deň, ani v noci, nonstop musel pri nej niekto byť, musela niekoho cítiť. Nenapchávaj ju nijakými liekmi, ani umelými látkami, medovkový čaj s medom a kolísanie na rukách, prípadne hladkanie chrbátika, ale HLAVNE kľud!!! Nestresovať sa a nerozčuľovať, pretože dieťatko to cíti a bude mať rovnakú náladu! Mám to vyskúšané. My sme si takéto nepokojné obdobie užili až do dvoch rokov, ale na druhej strane bola dcérka veľmi šikovná(oproti iným deťom: od troch mesiacov jej išli zuby, v dvoch rokoch vedela plynule rozprávať aj R), teraz má 14 rokov a nemáme s ňou absolútne žiadne problémy- ani zdravotné, ani puberta. Skrátka, je to mladá dáma, ktorá nám robí radosť.
Nedaj na nikoho, sama zistíš, čo dieťatko potrebuje, len nemaj obavy. Pokiaľ nemá inú príčinu(napr.bolesti bruška), skús ju ešte pozotierať plienkou(verím na urieknutie a na sebe mám odskúšané, že funguje).
Prajem ti krásne roky s dieťatkom a uži si každú chvíľku detstva, pretože rastú veľmi rýchlo:-)))