Triregol

stanka12345

Ahojte.Chcela by som sa opýtať. Beriem túto hak druhý mesiac kvôli nepravidelnej menštruácii a mám na tvári aj vyrážky ale aj niečo ako alergiu- červené škvrny. Problematickú pleť som mala už predtým a neviem či si mám tabletky vymeniť alebo ešte počkať. Hak som už predtým užívala len si nepamätám po akom čase sa mi pleť zlepšila.Inak som zatiaľ spokojná.Nepribrala som, nemám bolesti hlavy ani nič podobné.A ešte toto.Pred prvou hak som mala jemné chípky nad hornou perou takmer neviditeľné a ako som začala užívat tabletky chípky vypadali.Potom som zase vysadila a chlpky sa objavili znovu ale silnejšie.Teraz 2 mesiac užívam tento triregol a neviem no. Mám navštíviť kozmetičku alebo aj s týmto počkať a uvidí sa? Ďakujem.:)

Ema

Ahojte, mám 17 a tri-regol užívam viac ako pol roka:) Moj gynekolog mi ho nariadil, kvôli menštruačným bolestiam. Nemám s ním žiadne problémy, zlepšila sa mi pleť, trošku mi narástli prsia a nepribrala som ani gram:) Možno trošku chĺpky nad hornou perou, ale dobrá kozmetička to vyriešila. :)

mrs.element

Ahojte,ja by som sa chcela spýtat,pretoze nikde na nete to neviem najst...ked uzijem prvu tabletku,po akej dobe zacne posobit?je riziko otehotnenia,ked mam styk par hodin po uziti prvej tabletky?

saxana

Ahojte..ja berem tri regol uz 4roky a pribrala som z nej 14kg! A stale priberam..som nafuknuta casto zvraciem a mam zenske problemy...okrem toho mam pocit ze mi zacali rast chlpky tam kde som ich pred tym nikdy nemala!...najhorsia antika! ked doberem tento posledny platok prechadzam na antiku CHLOE...uvidime ci sa nieco zmeni..:-)

Gwinn

Baby, stala sa mi hrozna vec. Uzivan Triregol, ale 11-ty den uzivania tabletiek mam skoro krvavy vytok podobny menstruacii.. Stalo sa vam niekomu take nieco? Prosim napiste. Dakujem

jankaaaaaaaa

nieje pravda ze z hak sa pribera! hak len zadrziava vvodu v tele - cca 4kg maximalne. a u niektorych zien zvysuje chut do jedla, takze ak zena pribeie niekolko viac k tak to je preto ze sa neve kontrolovat v jedeni