Uprimne:Ako to beru muzi ?

Príspevok v téme: Uprimne:Ako to beru muzi ?
ina.ingrid

Chcem sa spytat muzov, ako nazeraju na sex so zenou, ktora nesplna vsetky im vyhovujuce atributy fyzickej atraktivity (male prsia, kg navyse,neupravene pohlavie a i.).

1/ Dokazete takuto zenu realne vnimat alebo si pri sexualnom akte vypomahate predstavami, v kt. figuruje nejaka dokonala krasavica ?

2/ Ako casto sa uchylite ku vztahu (vratane sexualneho kontaktu) so zenou pre vas nie fyzicky pritazlivou, o ktorej ale viete,ze mam da harmonicke zazemie a pod. ?

3/ Je casto opakovana fraza \\\"pacis sa mi taka, aka si\\\" len prostriedkom na upokojenie zien a docasne oslobodenie sa od otazok tykajucich sa ich vecnych pochybnosti o ich vlastnej pritazlivosti ?

4/ Vyhybate sa pri sexualnom kontakte zamerne pre vas nie atraktivnym castiam partnerkinho tela alebo sa venujete vsetkym partiam bez rozdielu ?

5/ Cenite si viac, ak sa nie dokonala zena nehanbi ukazat svoje telo alebo ak sa ta ista zena snazi na svoje nedostatky neupriamovat pozornost ?

xxxblablabla

aj mna by to zaujímalo, škoda len že sa k tomu moc nevyjadrujú. Z ´praxe´ mám ale skôr pocit, že záleží aj na tom, čo k danej osobe cítia, resp. aký k nej majú vzťah a tiež, netreba hádzať všetkých do jedného vreca, lebo môže napísať milión mužov a vyjadriť sa, no práve ten jeden s ktorým budeš spa´t ty, môže mať iný názor.