Kryo - zmrazovanie krcka maternice

Príspevok v téme: Kryo - zmrazovanie krcka maternice
lucylka

Prosim potrebovala by som nejake informacie o tomto zakroku, gynekolog mi zistil ranku na krcku a musim ist na KRYO, ako to prosim vas prebieha a kolko to trva? Je pravda, ze to neboli alebo sa ma snazia vsetci iba uchlacholit? Naozaj chcem vediet, ako to je, aby som sa na to mohla poriadne psychicky pripravit, ja totiz dost zle znasam uz samotnu navstevu a vysetrenie u gynekologa a nie este nieco taketo :( Prosim kto s tym mate skusenosti, napiste mi o tom nejake info. Dakujem vopred velmi pekne!!

Valika0

Dobry den, absolvovala som pred mesiacom zmrazovanie krcka maternice, myslela som, ze to bude horsie, ale da sa to v pohode vydrzat, je to len trosku viac neprijemne. Chcela by som sa opytat, ci sa na kontrolu po tom, chodi o 4 mesiace alebo o 4 tyzdne, lebo si presne nie som ista, co mi sestricka povedala, bola som trosku otapena:)Neviete ako to je so sexualnou abstinenciou?...

Kitty4

Ahojte, chcela by som sa vás opýtať, ako to bolo s menštruáciou. Kryo mi robili pred 2,5 týždňom, zvyčajne mám menzes 3 dni, teraz mám uz 7. a nemám pocit, že by sa chystal skončiť.... Je to ok? Či?

nena3

tak prave som zakladala tuto otazku..
bohuzial mi nedali konkretne info,teda neodpovedali na otazky,ako ste sa citili po kryo??
rozmyslam aj nad tym,ze odvolam zakrok
poradte kocky co mate skusenost,som zufala .

mmmmm

ja som mala asi normalnu vlozku.. nepamatam.. na prvej kontrole som bola, tak ako pises, mesiac po zakroku (po nasl. menstruacii) a potom o dalsie dva mesiace) mne sa nastastie vsetko dobre zhojilo.. (asi preto, ze sme s manzelom poslusne abstinovali ;))

lucylka

Dakujem, aj ked dost sa bojim, lebo vazne znasam zle vsetko, co sa tyka gynekologie, lebo sa velmi hanbim a je mi neprijemne tak pred niekym lezat rozkrocena :( Este som sa chcela spytat, ci sa po tom zakroku krvaca? Lebo lekarka mi povedala, ze si mam priniest vlozku a neviem, ci staci mala intimka alebo treba normalnu vlozku, nakolko pouzivam tampony, tak take vlozky nemam a musela by som si kupit. A ako je to s rekonvalescenciou? Viem, ze 4 tyzdne sa nesmiem s priatelom milovat a potom sa ide po tych 4 tyzdnoch na kontrolu alebo ako to je? Dakujem este raz za odpoved.

mmmmm

mozes citit tlak, nie nejaku vyraznu bolest, treba sa uvolnit. Ja som mala pocit, ze mam plny mocovy mechur a sa pocikam ;)Trva to mozno 5min a budes citit taky naval horuca.Potom sa Ti moze trocha tocit hlava, preto je potrebne trocha posediet v cakarni.. je dobre, ak s Tebou niekto pojde.. neskvor mozes citit nieco ako menstruacnu bolest.. Ja som si naivne myslela, ze po zakroku pojdem do prace, ale akosi som nevladala- pekne som si isla lahnut domcov. neboli, len je to take divne.. neboj da sa to zvladnut