hrčky v semenníku

aloha

cavte,ja mam tiez jeden problem mam vecsie vajicko lave ako prave a mam tam nejake hrudky nad vajicko na dotyk boli tak slabo ale prave boli viac mam to uz dlhsie ziadne problemy ale niekedy ma zacne z nicoho nic boliet poradte dik.

allanon

rozhodne TREBA ísť k lekárovi.Čím skôr tým lepšie. Keď to nič nie je, tak sa aspoň ukľudníš. A keď tam to je, tak čím skôr sa to bude liečiť, tým lepšie. Ja som tiež čakal a neminulo ma to...to bolo pred 8 rokmi...

ado

pred piatimi rokmi som si nahmatal hrčku na jednom semenníku. je stále rovnaká a nemám žiadne iné príznaky. môžem mať nádor?

vlado

je normálne ak mám jeden semenník vyššie ako druhý? na tom čo je vyššie som si nahmatal niečo ako žilu, myslím že je to semenovod a je ovinutý okolo semenníka a preto je aj ten semenník vyššie.. a neviem či je to normálne, bojím sa že budem musieť kvoli tomu absolvovať operáciu..

rammstein

ahoj mam uz asi rok a pol vo vajciachtake ako zilky alebo uzliny a je to dost velke asi 2cm.Co to moze bit?Ale na lavom vajci to mam o dost mensie plis poradte..nebol som este u lekara

petan

omg ... no ja mam tez daco take .. tak som siel urologovi ne a on mi zapotil,ze to je len daky vodnaty neviem co a ze to nevadi .. iba ak by sa mi to zvacsilo,tak mam prict .. taka mala gulicka je to ..

michal146

asi pred rokom pri hrani futbalu som dostal futbalovou loptou do oblasti penisu... vtedy ma par dni bolel lavy semennik tak som zasiel k urologovi, ten po nahmatani povedal ze to je len narazene a casom prejde, potom neskor sa nejaky cas tento problem neobjavil, ale v poslednom case (2 mesiace) sa znovu obcas, hlavne pri kracani, tato bolest objavuje... je to taka tupa bolest... tak som bol dnes u obvodnej, zajtra idem k urologovi s vymennym listkom, ta mi po nahmatani povedala, ze to je varicocella (varikokela) a nevyhnem sa operacii... cital som o tom na nete, niekde v lucenci to operuju nejakou novou metodou v lokalnej anestezii s 1,5 cm rezom bez pooperacnych komplikacii, takze vyzera to ze to nebude nic strasne... teda zajtra po navsteve sona a urologa uvidime ci sa potvrdi prognoza obvodnej a bude to varicocella... preto sa pytam, da sa to zistit pouhym nahmatanim..?