SPROSTE KADERNICKY

Soraja

slavuska ked si videla vysledok v akdernictve hned si sa mala k tomu vyjadrit a ona je povinna urobit napravu bezplatne. A kadernicke ist to je vazny risk, trepa po znamostiach nejaku, ktoru maju tvoji znamy odskusanu. Radsej si priplatit viac,a le vysledok aby bol ok.

dada

presne tak, oni vôbec nevedia, čo je podstrihnutie končekov, alebo skrátenie 1 - 2 cm. ja som zmenila kaderníčku asi už 100krát. Už dva krát po sebe som bola u jednej, a zatiaľ som s ňou spokojná. Ale tiež neviem do kedy, lebo to sa rýchlo zmení. Mala som pár takých čo boli v pohode, vždy mi urobili tak ako chcem, a potom neviem čo sa stalo... či ich to prestalo baviť alebo čo.

katica

hm.... to je vsetko na hovno, treba si najst nejaku kamaratku-kadernick, ktorej verime... mam to odskusane... :) inac v salone su blbe kadernicky (cest vynimkam).... chces len o cm kratsie, a uz aj si na jezka... :)

mini_may

Ja som uz dobry rok nebola u kadernicky, a konecne som ako-tak so svojou hrivou spokojna. Namiesto podstrihnutia mi ufikla tak 8 cm

fiona

mi hovor, ja uz neviem k akej kadernicke mam ist, mne pred tyzdnom namiesto hnedej farby urobila cerveny melir, slubovala ze to bude take medene ako chcem. bolo mi az do placu ked som odchadzala, mam to ako mrkva...

lolla

ja som si raz isla len podstrihnut vlasy a ona mi odstrihla asi tak 15 cm...strasne pomaly mi rastu vlasy,takze budem cakat asi tak 2 roky kym mi to dorastie....ty si to mozes aspon nafarbit,ale co ja???