BABI KEDY STE O TO PRISLI?

inuška

Ja som mala 17 v treťom ročníku na strednej, bolo to krásne nikdy na to nezabudnem, len škoda, že som manžela nestretla oveľa skôr, mohol byť prvý.

lilotka

Ja som mala 17 (takmer 18) a bolo to s mojim terajším priateľom. A ešte som s ním ani poriadne nechodila. Sama to nechápem. Pred ním som rok a pol chodila s jedným chalanom a nespala som s ním. Potom sme sa rozišli a ja som sa chvíľu po rozchode vyspala s mojím terajším. Jednoducho som to nevedela ovládnuť. A neľutujem, lebo sme stále spolu a hrozne sa ľúbime.

envy

19, a to som si myslela, ze je ten pravy...lutujem...v sexe sa ukazal ako sebec, myslel len na seba (okrem toho, ze to prvykrat strasne bolelo, plakala som a on si to nevsimol..akoze sorry...jaj)..som sa s nim asi mesiac po mojom prvom milovani v zivote rozisla a lutujem, ze som nepockala so sexom este nejakeho pol roka kym som stretla svojho terajsieho..keby som tak mohla vratit cas a dat to svojmu terajsiemu priatelovi.... naozaj sa baby nie je kam ponahlat

eeeevka

ja som mala 15 a bolo to s mojim vtedajsim17rocnym priatelom, ktoreho som nadovsetko milovala.bola som mlada, a bolo to v 8mesiaci co sme spolu chodili.a nepacilo sa mi to :-)

zuznka5551

ja som mala 14 O:-)..a bolo to so 16 rocnym chalanom..a podla mna to bolo super...zalezi od teba kedy si pripravena

andrea777

nemáš sa kám ponáhľať, ja som mala 18 a bolo to s človekom, ktorého som mala veľmi rada. Vydržali sme spolu niekoľko rokov.
Ale poznám aj také baby, ktoré čakali až do 25...

maja 80

ja som cuvala velmi dlho. Vsetky moje kamosky to uz mali za sebou a ja hoci som mala par dlhodobych vztahov, stale som bola panna. A bola som na to hrda. Ked som napokon o to prisla, bolo to s clovekom s ktorym som nemala ziadne pochybnosti ze je to ten pravy. Bol to nezabudnutelny pocit. Bud na seba hrda ze dokazes povedat nie, na tom nieje nic zahanbujuce. Ked ta lubi tak pocka ked budes pripravena. To ti da tiez cas zamysliet sa nad tym ci ho aj ty lubis natolko aby si si s nim vedela predstavit buduci zivot.

td

natalinka...len počkaj, ešte máš čas, sama hovoríš, že cúvaš, najprv sa nauč pravopis a potom to pôjde aj s tým milovaním uvidíš :-) možno to je tá pravá príčina, že cúvaš:-)))))