odolat pokuseniu?

Príspevok v téme: odolat pokuseniu?
gara

Neviem ako zacat..Jednoducho mam kamarata,ktoremu bezvyhradne verim,je pre mna velmi dolezity.A si ho vazim,lebo viem ze mu na mne zalezi.Je to osobka,s ktorou sa dokazem porozpravat uplne o vsetkom.A tak sme sa uz velakrat dostali aj k teme sex.Na otazku,ci by sa dokazal so mnou milovat,mi odpovedal,ze by mi nikdy nedokazal ublizit,ze ma ma rad,ale za ucelom sexu by ma nikdy nezviedol.Ale ak by som to skutocne chcela aj ja,tak by to so mnou rad vyskusal.A ja som teraz zmatena.Mam 23 a bol by moj prvy,ale aj ked ma pritahuje,a teda podla vsetkeho asi aj ja jeho,nase kamaratstvo je pre mna velmi dolezite.Ja sa teraz len pohravam s myslinkou,ze urcite by bolo aj milovanie s nim uzasne,ale na druhej strane,ja si myslim,ze by som ho potom uz nedokazala brat "len" ako kamarata,neviem:).Asi som sa potrebovala len vykecat...Ale ak by niekto venoval cas precitaniu mojho prispevku a nahodou by mi chcel aj nieco napisat,tak ma to potesi a vopred dakujem.Krasny den :)

DebilnyDebil

cavesss, ak je to teda vazne taky skvely kamarat, nechodte do toho... toto skvele kamaratstvo by uz urcite take skvele nebolo, co by bola myslim velka skoda ze? len taka mala rada:D

vierka

nerob to! ja som skoro takymto sposobom prisla o uzasneho cloveka a to najkrasie kamaratstvo na svete je teraz v cude. A HROZNE MI CHYBA. dala by som za to asi vsetko aby som to mohla vratit :-(

gara

...eeeevka nie,to nie je moj pripad.Ja to,ze som panna si cenim a pockam si na toho,kto si to bude vazit tiez.CHi chi mna tie myslienky s kamaratom napadli asi len z dlhej chvile:).A smajlinka-on si zasluzi,aby som o nom hovorila len to najlepsie,lebo on tym skvelym cloviecikom skutocna je,ale ja zamilovana nie som.Dakujem vsetkym,ste zlate:)

eeeevka

mam kamaratku ktora TO chcela mat konecne za sebou a z trucu sa vyspala s kamaratom.no casom si nasla priatela s ktorym je doteraz a lutuje ze nepockala a unahlila sa, preto ze jej priatel bol pannic a ona bola jeho prva a verim ze keby pockala tak by to bolo omnoho krajsie POPRVE s nim ako s tym kamosom,s ktorym sa mimochodom uz nebavi.

jahodka 80

ako si to pekne povedala :o) Mam tiez super kamarata, a kedysi davno ma take nieco tiez napadlo. Teraz som vsak rada ze som pockala na toho praveho. Milujem ho a neviem si predstavit ze by som to vtedy skusila s kamaratom. Lutovala by som to. Paci sa mi tvoje rozhodnutie.

gara

Ahojte.Dakujem velmi pekne.Uz teraz som si ista,len ma bolo asi treba trosku postrcit a uistit:).Ja si teda pockam na toho mojho praveho,aby to bolo take,ake som si vzdy priala.Krasne,nezabudnutelne a hlavne z lasky.A kamarat bude prvy,za ktorym pobezim sa podelit o moje pocity a stastie.Dakujem:)

inuška

Na prvé milovanie sa nezabúda, tak malo by to byť s tým pravým. Kamoša nemiluješ, maximálne si ho vážiš, zbožňuješ.Neobetuj dobré kamarátstvo za pár minut rozkoše (moja rada).

mimka

ahoj. ten čas som si našla. a napíšem ti asi toľko, že ja by som sa bála straty dobrého kamaráta. a prvý sex by som len s kamarátom nechcela, mne by tam chýbala láska.