LUPINY !!!

43

mam seboreu,je to neprijemne,lebo tie lupiny su uz vo velkom mnozstve a hrozne to svrbi.roky som chodila ku koznej s tym ale nic mi na trvalo nepomohlo.vsetko len na chvilu,najviac snad nizoral sampon.ale teraz asi pred 3 tyzdnami mi poradila magistra v lekarni SKIN-CAP.po 3 dnoch ma prestal ahlava svrbiet a po 2 tyzdnoch nemam v hlave ani fliacika.hovorila ze do mesiaca to urcite pomoze ,pomohlo ovela skor a ja vam ho mozem len vrelo odporucit.nie je sice lacny ale zato konecne nieco co je bez kortikoidov a co pomohlo na 100%.

freid

natali:) ja si neviem Dixi nenachvalit .... lepsi sampon som doteraz nemala a to som poskusala uz vsetko mozne ... aj drahe.

RNG

95%+ vsetkych samponov su zle, lebo prilis odmastuju.
Daj si do nich trochu olivoveho oleja, aby si ich urobila menej odmastujucimi

natalii

chcem sa este opytat ake olejove zabaly.... akoze z coho.... aa mam prestat pouzivat ten dixi sampoon ... je podla vaas zly...

RNG

natali, vacsina samponov natolko odmasti kozu, se zacne praskat, lupat sa a umozni plesniam preniknut do nej. Treba pouzivat ovela menej alkalicke sampony, alebo do nich pridat plno oleja, aby neodmastovali kozu. A obcas si na noc robit olejove zabaly vlasov(teda hlavne korienkov) na co hlavne kokosovy olej je vynikajuci(vyziva, prienik cez kozu a antimikrobialna ochrana.)

natalii

ja som si teraz kuupila sampon dixi lebo som pocula ze vyzivuje korienky a pomaha rastu vlasom.... aa teraz maamm z neho tak vela lupin ....

RNG

na kozne problemy je uzitocny aj vytazok z kriku hamamelis virginiana, znamu tiez ako Witch Hazel. Okrem antibakterialnych a protiplesnovych vlastnosti aj stahuje pory.
Cisty vytazok, 2x destilovany mozete dostat aj v mojich obchodoch, tak ako rozdielne ine prostriedky, ako vitaminy na vlasy, kokosovy olej tu spominany, aloe a rozne zelene zmesy, ktore napravuju aj zdravie pokozky a vlasov.

jefitto

Všetky tie nehorázne DRAHÉ šampony či už v lekárňach, alebo v drogériach nič nepomôžu. Sú to len zbytočne vyhodené prachy. Ale skús dať cca 35 korún na DIXI. To fakt robí zázraky. Nič lepšie som nevyskúšal. Lupiny zmiznú do štyroch dni. Ale môžeš použiť aj brezovú aj žihľavovú vodu. To je jedno