Helikobakter-spôsobuje kyslosť v žalúdku

silvias

No bože človek má toľko vecí a ani o nich nevie.Ale to čo mi písal Damián s tou vodou može byť dobré,už teraz som to vyskúšala a uvidíme človek musí skúšať všetko ked doktory nevedia pomôcť a stále mi dávajú neaké tabletky vždy nové a nové a stále mi je nanič!!
Chcem vyskúšať ešte jógu!!!
Prajem pekný den Silvia

Ivka 1

Candida albigans je kvasinka,ktorá žije v našom čreve od narodenia.Telo si za normálneho stavu kontroluje v akom množstve sa vyskytuje.

m.

sylvias: aj ja som sa liečila na Helicobactera a po 3 kombinácií silných antib. som si myslela , že už konečne moje problémy pominú. Lenže môj problém my sposobovala candida albicans, a nie helikobakter. To môže byť príčinou toho bieleho povlaku. Už som v pohode, beriem dlhodobo probiotiká, nejem sladkosti, múku a udržujem si zdravú mikroflóru

damian

Od 1988 do 1993 roku vyšlo a v medicínskych archívoch bolo uložených viac než 2700 článkov, kde sa pojednávalo o mlieku. 1500 z týchto článkov sa zameriavalo priamo na mlieko. Ak si nájdete čas na preskúmanie týchto článkov, výsledky vášho hodnotenia budú viac než hrozné. Totižto, ani jeden jediný z autorov týchto článkov nepíše o kravskom mlieku ako o “dobrom jedle”, ako nám to neúnavne a nehumánne propaguje mliekarenský priemysel. Všetky články totižto dávajú mlieko do súvislosti s črevnými kolikami, črevným podráždením, črevným krvácaním, anémiou, alergickými reakciami u batoliat a detí a s rôznymi infekciami ako napríklad salmonelóza. Ešte väčšie obavy spôsobujú virálne infekce a obavy z cukrovky u detí. Taktiež sa pojednáva kontaminácia mlieka kravskými bielymi krvinkami (hnis) a mnohými chemikáliami a insekticídmi. Čo sa tyka detí, články sa sústreďujú na choroby z mlieka, ako rôzne alergie, noso-ušno-krčné infekcie, pomočovanie, astma, črevné krvácanie, kolika a detská cukrovka. U dospelých sa mliekom spôsobené choroby krútia okolo srdcových chorôb, artritíd, alergií, častých prechladnutí, a čo je ešte závažnejšie, leukémií, lymfómov a iných rakovín. Automaticky teda vzniká závažná otázka, prečo sa informácie z týchto odborných prác nedostávajú do uší verejnosti, topiacej sa v sladkej nevedomosti?

damian

Poslal som vam email! Prosim vas, pijte kazde 2 hodiny 2 pohare cistej nebublinkovej vody. Bude dobre aj bez chemickych liekov!!!! Vela stastia!!!