problem

Príspevok v téme: problem
jozo

moje divca s ktorym chodim uz dlhsiu dobu chodim sa dalo obchytkavat svojim kamarat,len nahodou som sa otom nejako dozvedel.stresne ma to stve,ked som sa snou o tom rozpraval,tak sa rozplakala pretoze urobila chybu.neviem jej to odpustit.co myslite?,miluje ma vobec?ona tvrdi ze ma miluje a zomrela by keby som ju nechal,ale preco sa dala obchytkavat inym chlapcom?nechapem

kaťa

Pozri sa čo píšeš. Nič v zlom ale prečo sa pítaš takú otázku na ktorú sám nevieš odpoveď. Ja som toto isté zažila so svojím predchádzajúcim priateľom. Viem ťa pochopiť ako sa cítiš, ale musíš si urovnať svoje myšlienky a city k tomu dievčaťu. Vieš si predstatiť jej odpustiť,ale to neznamená ZABUDNÚŤ !!!!!!!! lebo zabudnúť na také sa nedá. Vieš si teraz v rýchlosti odpovedať na pár otázok ale len ÁNO a NIE odpoveďami :
- poznáte sa dlho
- bolo to vážne ešte pred tým než si sa to dozvedel
- dokázal by si jej niekedy odpustiť a
ak ÁNO nevyťahoval by si jej to na oči
- veril by si jej naďalej a nepodozrieval ju
- koľkokrát ťa takto podviedla
(ak viac ako 2 tak to má to dievča pomýlené nevie koho chce !!!!!!!!!)
- vieš asi ako dlho to trvalo
- vieš prečo to spravila
- už si sa jej nato opítal a odpovedala ti,
- a čo ten kamarát okren tohto mali spolu niekedy predtým niečo

Mohla by som sa ťa ešte ďalej pítať . Porozmýšlaj nad tymito otázkami a keď bude viac tých kladných odpovedí a budeš si istý tým čo chceš tak jej skús dať druhú šancu alebo sa rozídte ak si presvedčený otom že keď to spravila raz sptaví to aj potom. Nechcem ťa nahovárať ale na svete je veľa dievčat a možno si najdeš inú ktorá ťa bude mať za jediného. Aj ja vďačím svojmu rozhodnutiu. Ja som si v tom čase vybrala radšej odpustenie a stali sme sa kamarátmi a dnes už mám toho milujem a on miluje mňa a najdôležitejšie je že si veríme.
Ak sa vyberieš barktorou cestou ani jedna nebude lahká lebo srdce sa bolesti nevihne.
Vela šťastia, vela síl !!!!!!!!!!!