Spirala extra super lash alebo define a lash?

Monika.0

Ahojte kočeny :) Tááákže, vždy som mala problém nájsť dobrú, vodeodolnú špirálu. Vždy sa rozmazali všetky, a to som ešte ani nebola vo vode, len som sa trošku spotila a hneď som mala čierne fľaky pod očami... používala som rôzne drahé špirály (od 10-20eur) ÁLE ... raz som bola v DM, a nakoľko mi došla špirála, musela som si kúpiť novú, no nemala som so sebou moc peňazí, tak som si kúpila túto Maybelline a je SUPER!
Je lacná, spraví krásne mihalničky, dlhé, husté ...proste krásne, drhla som si oči v sprche so šampónom a vôbec ale VôBEC nepustila, ani flaky, nič, proste krása :) Trošičku ťažšie sa odmalováva, takže ak môžem poradiť tak najlepší je na to Detský olejček - AVRIL, alebo tak nejako sa volá (Je modrý), žiadny strach, ak máte potom mastné okolo očí, stačí si ich pretrieť obyčajnou pleťovou vodou a je to fuč;)

magdalenkaa

ak je Maybelline-define a lash taka zelena s ohybnou kefkou, tak tu neodporucam ... mala som ju raz ale teda dost onicom. aj rimmel za 100vku ta obycajna cierna je ovela lepsia ako tato. momentalne mam maybelline colosal volume ta je super a tiez astor volume diva neviem aj ci nie je lepsia ako colosalka :)

adinka17

Ja pouzivam Rimmelku, a neviem si ju vynachvalit:-) ked si este aj natocim mihalnice kliestickamy a nalicim touto spiralou, mam kraaaasne dlhe a huste mihalnice:-)