pery

doominiikaa

dobry den chcem sa spytat na kutiy ust.
Uz roky mam popraskane usta niekdy mi vyjdu kutiky su tam aj rok na jednej strane mam mensi ale na druhej mam uz popraskane trhlny aj pod perou niekedy mi to hnisa pouzivala som nato proti kvasinkove kremy beriem B komlex mam ich asi 3 rozne ale vzdy beriem len jeden druh a beriem aj na imunitu ale kutiky mi nezmiznu casto mavam afty aj to sihojim aj mi to zmyzne ale kutiky nikdy nezmiznu casto ma svrbia a aj pod berou v strede mam trhliny natiera si to aj s cananadentom ale nic sa nedeje ked mi aj zmyznu kutiky ele nie celkom.mozem mat nejake poruchy v znutra alebo nejake infekcie krvy?co mam robit?

epigen

ano RNG, ten vytazok z lekorice-to je ale moja osobna skusenost. a aj caj je dobry a pojedame tiez pendreky, ale ten epigen ak budes mat kozne problemy odporucam-vratane vsetkych typov herpesov-aj pasoveho

sony

Prípravkov je veľa pri okamžitom pocítení herpesu pomáha zovirax. V každom ohľade je však lepšia prevencia. Otužovanie, športovanie a tak trochu aj asketický spôsob života.

epigen

zaujimave RNG.mne uz tolkokrat pomohla prave lekorica na viac problemov-hlavnekoznych, tak preto som sa pytala, chcela som tvoj nazor,
ajna ekzemy...ale aj som pila caje

Ivka 1

Vysušené pery a zapálené kútiky úst ? Na to je výborný balzam na pery z aloe . Kútiky a herpesy si liečim aj zubnou pastou s 36% podielom aloe.

RNG

Glycyrrhyza glabra=sladke drievko= lekorice=licorice(sladovka hladkoploda?)
Poznam ju len ako prichut do pendreku( baeren drek, medveszar, licorish) alebo vytazok (deglycehyzinaty) "DGL"(tabletky na hryzenie) na hojenie a ukludnovanie zaludka, pouzivane pred jedlom.
Inac je jedna z tisicov mierne liecivych, specificky na virusy som ju v mojich lekarskych zdrojoch nenasiel osobitne spominanu.

epigen

epigen posobi aj na herpes virusy a infekcie. je to vytazok zo sladovky hladkoplodej. neviem ako to ta bylinka robi, ale vo vela veciach mi uz pomohla.
ty mas RNG o nej nejaku skusenost ci vedomost?alebo nejake pripravky z nej v predajni

RNG

Herpesy sa v tele nemusia nikdy prejavit, ale testami je dokazane, ze ich mame. Takze zakuklene pracuju a cakaju na prilezitost nizkej imunity, kedy prepuknu.
Tak isto je to aj s inymi virusami, pokial mame na ne protilatky.