chudnime spolu

nestle11

ako to ze nemate vecer chut vobec jest?ako je to teda s tou strankou ktora dodava energiu to mam na to iba pozerat?

ruzova

Vsetko mozne som uz vyskusala, aj som zchudla, avsak do roka a do dna som pribrala este viac. Citala som rozne clanky, knihy, v nemcine, anglictine, rustine, francuzstine, proste kolko casu som venovala len tomu aby som zchudla. A co teraz. Za vsetky tie roky u mna funguje toto:
1) Niekto tu doporucil 12sekund-8sekund-12sekund-8 sekund aby to spolu dalo 20 minut a to tak, ze 12 sekund chodim rychlochodzou ako len rychlo mozem a 8 sekund pomaly. Znova 12 sekund super rychlo a 8 sekund pomaly. Takto dokola az mam 20 minut.
2) Niekto mi povedal, ze v Japonsku je teraz bestseller kniha nejakeho herca, ktory ohromne zchudol a zdravym az blbym sposobom - vsetko co jedol si zapisoval do notesiku. Ale uplne vsetko co len dal do huby si zapisal. Potom si to pred spankom cital a dalsi den sa trochu viac kontroloval ale stale stale si vsetko zapisoval co zjedol. Takto za 8 mesiacov zchudol bez ziadnej diety 30kg. Nic ine nerobil, ziadnu dietu, nic nic, len vsetko si zapisoval co dal do ust, uplne vsetko.
3) Asi pred 6 mesiacmi niekto tu pisal o energiach cez Internet, su zdarma, ani som sa nemusela registrovat, hrala som ich na mojom pocitaci cez stranku a pritom som sa ucila na skusky. Na tej stranke www.energizingtechnologies som najprv pouzivala Kingdom of Happiness ale potom niekto v inom chate povedal, ze Youthening je na chudnutie tak som to tiez pustala a fantasticky mi to pomohlo. Zacala som menej jest, zacala som dlhsie cvicit a plavat okrem rychlochodze a tiez som vynechala veceru, pretoze som vobec nebola hladna.
4) Nikdy nevynecham ranajky a dost vela zjem na ranajky, ale uz neveceriam.
5) Pouzivam vizualizaciu, volakedy som robila Silvovu metodu, ake ste o tom poculi, takze par technik som z toho vyuzila.
NO A TOTO VSETKO MI POMOHLO TAK AKO NIC INE ZA VSETKY TIE ROKY.

---bez dieety navzdy----

ahooj.chcem vam napisat,aby ste nezacali s nejekou dietou.uvedomte si ze by ste ju museli drzat do smrti, inak naspet vsetko priberiete -jojo efekt..sama som sa asi 3 roky trapila s nadvahou..mala som pri vyske 165 cm 72kg a velmi ma to trapilo..spoluziaci sa mi vysmievali...atd atd..ved to poznate...citila som sa ako chodiaci balvan..pocula som raz taku radu, a naozaj funguje...MOZETE JEST CO CHCETE KEDY CHCETE KOLKO CHCETE - LEN MUSITE KAZDE SUSTO V USTACH POZUT 36krat..mozno sa vam to zda smiesne,ale naozaj som tak schudla uz 10 kg za pol roka..teraz asi rozmyslate, tak malo za tak dlhy cas??vôbec nie..CHUDNUT SA MA POMALY A VTEDY TO BUDE NA CELY ZIVOT.ja som si uz zvykla na zuvanie, uz je to sucastou mojho zivota..a ma to aj vyhodu..ak nieco papate s kamaratmi, napr. nejaky keksik, tak oni ho uz budu mat davno zjedeny a vy si ho budete este stale vychutnavat..mozno sa vyhovarate prave, a to nie je pre mna, ja nemam CAS...tu nejde o cas, lebo ked jete pr. ranajky, zjedli by ste normalne aspon 3-4rozky, no a ked zujem, tak zjem jeden za taku istu dobu..verte mi, za pokus nic nedate...drzala som rozne diety od vymyslu sveta, cvicila som vsetko mozne, dokonca raz aj vypustila uplne sladke..no nic nepomohlo...vaha stale ukazovala to iste katastroficke cislo..bola som zufala, nic mi uz nedavalo zmysel radovat sa z niecoho..preto som sa chcela podelit o tuto radu s tymi, co su zufali z diet, ktorymi sa nic nedosiahne, a ked aj ano, tak len docasne...za pokus nic nedate...je to jednoduche, treba si jedlo vychutnavat..dajte si do ust MENSIE SUSTO a pozujte,,zo zaciatku sa to bude zdat, ze to sa neda..ale zachvilku sa zamyslite ved to ide..no nie ze si navalite do ust tolko jedla ze vam skoro vypadne a budete zut..skuste to s mensim sustom, a uvidite sami na sebe ze ovela menej zjete..tak prajem vela stastia, a kto by sa chcel spytat nieco konkretne, tak mozte na email : alliisshha@azet.sk

super baba

ela blava: pouzivam tie energie uz piaty den, je to bajecne, uplne super. Ja ti normalne zjem o 50% menej a som uplne zhava do cvicenia, chodim kazdy den chodit a aka som bola predtym leniva. Najprv som pouzivala firefox ale mi tie energie neukazovali a teraz pouzivam Internet Explorer a je to super. Nevidela som tu "peknu babu" ktora ti dala tento typ. Som z toho aj ja nadsena. Aj ty pouzivas Youthening?
Ja pouzivam raz Kingdom of Happiness a raz Youthening na tych strankach
www.energizingtechnologies.com
Moj brasko pouziva Professor ked sa uci a tvrdi ze mu to mysli, no este uvidime. DIK DIK DIK

brčko

Čaute baby, ja som sa tak isto ako mmajuška rohodla od dnesneho dna ist nato. Cez víkend som si precitala vysoku skolu chudnutia od Editky Sipeky.Ako ovori mmajuška nesmieme sa prezierat a viac pohybu. Skúsim to držte mi palce.mmajuška ozvi s niekedy ako sa ti darí.Dietuška knihu kupis v hocktorom knihkupectve alebo aj v Tescu.pá skús to

nezábudka

Ak chcete schudnúť, treba si kúpiť program CLEAN 9 alebo LEIFSTYLLE 30, ktorý je nastavený tak, že s ním/prírodné produkty,ktoré sa jedia/a pohybom,cvičením, môžete schudnúť behom 9 dní a ani nemá jojo-efekt,nie sú to drasťáky.Kamoška dna schudla 4 kg, druhá 6 kg a upravilo im to aj jedenie, už toľko nejedia a cítia sa super.

dietuška

ahojte, neviete niekto nejakú stránku kde sa tá kniha od šipeky dá prečítať?Či to len v kníhkupectve?mmajuska ak možeš napíš niečo bližšie, dík