Herpes - neviem sa ho zbavit

janica13

a tiež nie je na škodu veci užívať B komplex i Zinok už na furt. Imunita sa nám poďakuje a nielen herpes nedostane žiadnu šancu.

janica13

na herpes treba bojovať z dvoch strán, zdnuka i zvonka. Začať užívať B komplex forte a zinok a zároveň ho potierať obyčajným maslom. Najlepšie našim slovenským. Po pár dňoch je po probléme, ručím za výsledok.

Annaj

no mňa trápi herpes odkedy sa pamätám, ale našla som si spôsob, ktorým ho odstavím už na začiatku.
Môj recept: herpesín, (natrieť hlavne pred spaním - vtedy je najmenšia šanca, že sa krém zotrie - nejete, nepijete...) + na to nalepiť obyčajný leukoplast + zvýšiť príjem B-komplexu (kľudne na pár dní môžete prekročiť odporúčané dávkovanie - organizmus je oslabený a potrebuje nakopnúť)
Čo sa týka leukoplastu - kúpite v každej lekárni, ale odporúčam ten, z bieleho netkaného textilu (klasický sa príliš silno prilepí) - nepotrebujete žiadne drahé compeedy, stojí cca 1-2€ za 5 metrov :)
Herpesín - tuba mi vydrží aj dva roky (a to mám herpes cca raz za 2 mesiace). Dôležité je natierať herpes hneď ako cítite prvé príznaky a prestať po tom, ako si všimnete, že sa začína vysušovať (vtedy sa vírus prestal replikovať a dlhšie to už nemá zmysel - len herpes príliš vysušíte a zbytočne sa vám môže vytvoriť chrasta)

Kúpite napríklad tu:
www.lekarentriveze.sk
A leukoplast som myslela tento:
www.lekarentriveze.sk

nelodii

Mne veľmi pomáha zovirax duo - -odkaz odstránený- , hneď ako začína mravčenie,tak si to natriem a funguje. Je drahší,to áno ale ja nedám dopustiť.

Inkoust

mam vyborne skusenosti s HERPATCH SEROM. Stoji sice cca 9 Eur, ale neviem si ho vynachvalit. Mavam opar pomerne casto a uz som kadeco vyskusala. Mala som niekolko dni pol pery opuchnutej, mokvalo mi to. Uz pri prvych priznakoch som si davala Cannadent serum. Toto som doteraz pouzivala a myslela som, ze mi pomaha, ale pri tomto poslednom opare som mala pocit, ze sa mi to kazdym pouzitim len zhorsilo, dokonca som mala z toho az rozozranu peru. Ale ako som si prvykrat aplikovala HERPATCH, tak hned mi to zaucinkovalo a do vecera som mala peru odpuchnutu a na druhy den viditelne mensi opar. O 2 dni som ho mala zahojeny. Sama sa tomu cudujem, este mi nikdy nic tak rychlo nepomohlo a za tie peniaze to naozaj stalo.

Silva P.

Herpes je odozva tela, ze je oslabene. Mne vzdy pomoze pridat vitaminy, hlavne B-komplex. Prevciou je dostatok odpocinku a dobra nalada. :-) A aby som neprenasala herpes dalej a hlavne na deti, tak pouzivam naplasti. Pomahaju s liecbou, opar schovaju a su dostupne. Mam osvedcenu znacku Cosmos. Nasla som aj ich stranku, ale daju sa kupit bezne v hypacoch a drogeriach. :-) www.naplasticosmos.sk

RNG

Opakujem este raz, treba si zvysovat viralnu imunitu vseobecne, dnes nosime v tele hromady virusov cely zivot a stale sa objavuju nove, preto je treba si zvysovat viralnu imunitu, lebo skor ci neskor nas poskodia, a to nie len oparom.
Inac riskujeme mozne poskodenia, od vystelkov roznych organov a ciev az po utoky nas nervove izolacie a pecen. Viac cez Google.sk pod mojim nickom a slovom Herpes. Aj na tomto fore som to uviedol uz mnohokrast, ale je to hlboko zahadzane inymi prispevkami.
Pridavam este dalsie antiviralne, ako monolaurin, citral, berberine a Sangre de Grado. Samozrejme antiviralnych je aj viac, napr antiviralny je ciastocne aj vyborny prpotizapalovy prostriedok, curcumin, tj koncentrovany vytazok z pakorena curcuma longa(turmeric/kurkuna)

jaja1307

Ahojte ludia. Mam overeny sposob, ako sa zbavit herpesu za 2 dni uplne a aj to je ten herpes uplne malinky a neviditelny :)...mavam herpes od malicka a strasne dlho mi trvalo, kym som prisla na to, ako ho oklamat :)... Ked uz citite, ze sa Vam zacina robit opar, mate scervenanu pokozku na perach a pocitujete svrbenie, rychlo si musite dat B komplex forte...ja to mozno trosku prehanam, ale davam si 2 rano 2 naobed a 2 vecer v priebehu 2 dni a potom este dva dni jednu rano naobed a vecer :)...okrem toho, pouzivam na to 2 pripravky, ktore su sice urcene na akne, ale perfektne mi zaberaju na herpes :)...je to vodicka aknemycin, ktora uplne herpes vysusi a potom krem elocom, ktory je naozaj zazracny a herpes je za 2 dni uplne prec :)...su to naozaj silne pripravky, podotykam na predpis a musite davat velky pozor, aby ste si pery vtedy neolizovali, lebo ta mast je velmi silna a obsahuje kortikoidy, cize ju nesmiete pouzivat casto. 100% uspesnost :) eh...