Vztahy na pracovisku

sannie

Ahoj, ja som kozmeticka-vizazistka, robim v exkluzivnom salone v centre mesta. Moje kolegine su super, az na to ze od prveho sept. k nam nastupila druha kadernicka a robi nam zlu vizitku svojim vzhladom aj tym ako sa sprava. Je vysoka, tlsta, x-aky nohy, pneumatiky okolo brucha, vlasy si umyva raz za dva tyzdne, ma spinu v usiach, totalne zlte zuby, pachne jej z ust, ma neupravene obocie, spinave oblecenie. Okrem toho je otravna - vsetko vie, vsade bola, nevie sa spravat v spolocnosti. Robi nam hambu, nechapem ako ju šefovci mohli prijat. Myslim si ze ziadna zakaznicka by nechcela aby ju strihala takato co nevie samu seba vnimat esteticky. Odhana nam zakaznicky a sme uz zufale. Neviem ci to mam povedat sefke kym je v skusobnej dobe.. Mala by som asi zle svedomie kebyze ju vykopnu koly mne, ...co mam podla vas robit? Please...

nina30

Kolegovia sú rôzni Hlavne páni neznášajú opodstatnenú kritiku od ženy. Hlavne keď vie viacej ako oni, to je len "prúser". Ja to zažívam, a kedže som dosť " temperamentný človek " je to niekedy rušné. Už 3 si zobrali dovolenku a chceli trucovať po menšej výmene názorov. Takže nie je všetko len biele a čierne - keď dávam plat 25 ludom tak chcem aby boli určité pravidlá aj z mojej ale aj z ich strany. Ja riskujem, keď je niečo zlé tak si to zlíznem ja a nie oni. Smola je to , že som baba a som mladšia ako oni a to sa niekedy zle znáša z mušskou samoľúbosťou.

agina

Jooooooj, to ja poznam. Kolegyna, s ktorou som pracovala dva roky na mna donasala novemu riaditelovi.Bozie mlyny melu pomaly ale isto...uz tam nepracujem nastastie.

robo:)))))

jj presne to som tym dolezitym "myslel"... preco mas stale pocit ze vsetci narazaju na teba? Nahodou sa na tych tvojich prispevkoch celkom bavim, tak neprestavaj... Nemam potrebu reagovat kto si ci aky si...bola to reakcia na tvoj prispevok, nie na teba... nemam potrebu reagovat na teba ci tvoje chi chi

zdenoz

Tak to to to si nemala. Ja pracujem tiež sám na seba a ešte nie som doma. To to to mi nerob. Asi prepustím pokojskuuuuu....chi..