SEX s priatelom po rozchode

evul

nataly: Pozri, mas 2 moznosti: 1.budes pokracovat v tomto a trapit sa mozno dlhe roky. On si pravdepodobne po case niekoho najde, takze budes nielen vyuzita, ale aj odkopnuta. A 2.moznost - prezit tu chvilu intenzivnej bolesti (ono to fakt netrva dlhsie ako par tyzdnov/mesiacov), a ak sa budes snazit, v pohode nabehnes do normalneho zivota a najdes si chlapa, ktory si ta zasluzi. Tento len vyuziva to, ze si donho zamilovana - vyhovuje mu to, ma si s kym pokecat a pravidelnu davku sexu, a este aj sa nemusi viazat. Je mi jasne, ze si zivot s nikym inym nevies predstavit, ale ver tomu, ze taketo rozchody som uz zazila 2 - po dlhom vztahu, planovani buducnosti, par dni po rozchode som mala pocit, ze mi niekto vytrhol srdce a rozdupal ho na kusky, ale preslo to. Ak v tom "vztahu" zostanes, budes si to srdce trhat sama, a este k tomu ti ho podla mna roztrhne aj on - prave tym, ze si niekoho najde. Nenechaj si skakat po hlave, ZIADNY chlap nestoji za to, aby si kvoli nemu trpela. Ani ked ho lubis. Si silna, dostanes sa z toho, nepoddaj sa smutku a zvladnes to.

nataly

envy pytala som sa ho, este zo zaciatku a povedal mi, ze sa mu o tom nechce rozpravat, ze uz mi povedal preco, ze to uz rozoberat nechce... no a od vtedy som sa ho to nepytala. urcite si o mne myslite, ze som sprosta, ale radsej som ticho a uzivam si to, ze som s snim nez by som sa dohadovala. bojim sa, ze ked sa budem o tom stale chciet rozpravat tak ho to este viac odradi... ale tak chystam sa ho niekedy opytat ked bude vhodna chvila.

inuška 31

Ak je to len o sexe, nech sa páči, každý má nejaké potreby. Horšie ak tam je láska, môže to posilniť, ale aj ublížiť vzťahu. Môj názor.

envy

no ok, nataly, teraz ma vela prace a blablabla...a co, ked bude mat 40???? to vela roboty mat nebude?
moj priatel rozbieha firmu s kamaratom, stale makaju a pokusaju sa postavit na vlastne nohy, tiez maju 24 rokov, ale vzdy sa snazi si najst na mna cas.. a to si nesmierne vazim..nataly, naozaj to bol pravy dovod- praca? skusila si sa s nim o tom nejako porozpravat? ved ak je naozaj "koniec", mas plne pravo poznat dovod..neboj..a drzim ti palce..:)

kosa

furt budes hladat len toho co ti seksualne najviac vyhovie.
mozes si najst niekoho co bude iny, ale za seksom budes stale chodit k tomuto.

robo:)))))

Je to fajn, ale nikdy to neberu obe strany len ako sex. Skor ci neskor si jeden z vas ublizi a nebudete uz ani len kamarati.

nataly

ma 24- uz by mohol mat trochu rozum, nie?:( ja budem mat 20... ja mam taky pocit, ze on nevie co chce, citim, ze ma ma velmi rad, nie som mu lahostajna, ale... ja ani neviem:( ja by som ale najradsej do toho vztahu hupla:( aj ked viem, ze asi by mi bolo samej aj lepsie, ale kedy? po akom dlhom case?

iwusa

ano robi. a vela ludi! aspon co ja poznam. ak to vyhovuje vam obidvom a nikto sa nezacne na nikoho zmotavat a nebude xciet zas vhupnut do vztahu tak je to v pohode.