Bolesti v podbrusku

Príspevok v téme: Bolesti v podbrusku
kiddy767

Ahoj spolubojovnicky v bitke zvanej bolest, uz stvrty den mam bolesti v podbrusku a taky ten rezavy pocit niekde vnutri. Mykoza to nie je, s nou uz mam svoje skusenosti a ten pocit je uplne iny. Dalsiu menstruaciu mam mat co nevidiet a tento fakt ma odhovara od navstevy gynekologa, bojim sa ze by ma odbil s tym, ze to suvisi s menzesom{uz som tam nebola vyse roka}. menstruacne bolesti to tiez nie su, citim ako keby som mala nejeky zapal {my baby to uz predsa nejako rozlisit vieme, vsak?}dost ma to trapi a strasi. poradi mi niekto prosim.

donna

Volam sa Dana. Zijem v Chicago. V marci som mala operaciu. Dlhu dobu som mala bolesti v podbrusku, vytok pred menstruaciou, bolesti pri sexe. Navstivila som odbornicku a zistila ze som mala endometrioziu a cysty na vajecnikoch. Teraz som na injekciach, mam zastavenu menstruaciu na 1 rok.

maja27

Ja mávam tiež bolesti v podbrušku, býva to pravidelne a 10 až 14 dní pred menzesom. Potom sa mi objaví špinenie,ktoré trvá až do menzesu. Som z toho podráždená, chceli by sme mat aj druhé dieta,ale bojím sa aby špinenie nebolo aj v tehotnosti.

Livi6

Mozno to vobec nebude suvisiet s tym co ti poviem, ale ja som taketo podobne bolesti mavala dost casto.Ale stale v rovnakom case. Moj gynekolog zhodnotil ze patrim k tomu percentu zien ktore citia svoju ovulaciu. Mal pravdu je to vzdy 2 tyzdne pred menstruaciou.

vanesa

Aj ja mám bolesti v podbrušku. Dlho som nemala sex a teraz ma bolí, bola som aj u gynekologa povedal, že on nič nevidí ale predpísal mi Entizol. Takže neviem čo mi je

lucia87

fuha, tak neoddaluj a chod hned zajtra ku gynekologicke, ked mas rezavu bolest, nema ta preco odbit. Inak ako prevencia proti zapalu mocovych ciest sa mi osvedcil urinal-bez receptu, podporna liecba aj ked uz zapal mas. Mne raz poradili pri zapaloch urobit si sedavy kupel z repika lekarskeho, skus:-) vraj vyplavi zapal

kiddy767

dakujem za odpoved, ved prave preto ma to trapi. zapal mocovych ciest mam v priemere 4, 5 krat rocne a teraz je to fakt ine, pri moceni ma nic nepali a tam ma to vsetko boli

age44

a moč mas v poriadku? nie je tmavsi, s krvou, zapachajuci? mozno je to zapal mocovych ciest, prejavuje sa podobnymi bolestami v podbrusku.