chcem kojit

ivasli

Ahoj Alinka, ešte kojíš? Ak áno, tak ti blahoželám a chcem ti poradiť, nakoľko ja mám 8 a pol mesačného synčeka a kojenie sme ukončili pred týždňom a je mi z toho strašne smutno.Ja som urobila najväčšiu chybu, že som dala malému dudlík a ešte väčšiu, že keď som mala málo mliečka a on málo priberal, tak som ho dokrmovala fľaškou. Nedokrmuj ho na fľašku lebo vám to skrachuje tak ako mne. Trápim sa preto, ale mne začal odmietať prsník a dožadoval sa fľašky. Podľahla som, lebo také veľké bábvo ťažko prehovoríš. Už môj prsník nemal týždeň a považujem to za stratené. Samozrejme musíš dodržiavať všetky zásady, čo sa týka tekutín a zdravej stravy, kľud, žiaden stres a budeš kojiť aj do dvoch rokov.Veľa šťastia. a napíš ako sa darí.Iveta

RNG

Lecitin odblokuva mliecne zlazy od tukov , cim sa moze zvysit produkcia mlieka.
1 lyzica granulatu(cisty lecitin) da sa rozvarit v polievke alebo omacke, nezmeni chut.

age44

skus pit viac tekutin, ja vzdy ked sa viac napijem (uz mi je az tazko od tekutin), tak sa mi naleju prsniky. a tiez skus vypit smotanove jogurtove mlieko alebo jest smotanove jogurty. no a po kazdom dojceni este odstriekaj mlieko, nech je to hoci par kvapiek, ale nech mozog vie, ze treba viac mliecka.

engel

alina,mne pomahali horuce obklady (namocit do horucej vody uterak alebo plienku) tesne pred kojenim-tak asi 10 min . a medzi kojeniami pitie cierneho caju s cukrom a mliekom ( mozno ti nebude moc chutit,ale da sa a hlavne-pomaha).Radila mi to moja doktorka.Skus..