Málo kyslíka v krvi.

Príspevok v téme: Málo kyslíka v krvi.
ryba60

Vie mi niekto poradiť- hlavne -cvičenie na precvičovanie pľúc, alebo prípravok na podporu zvýšenia obsahu kyslíka v krvi ? Dnes mi pneumolog kontrolou prístrojom na prste zisťoval kyslík v krvi a povedal, že ho mám znížený.
Ak vie niekto aj o niečom na Internete, napíšte mi www stránku. Ďakujem.

RNG

Poskodene pluca z bakterialntych zapalov sposobuju znizene mnozstvo kyslika v krvi.
V prvom rade treba tie mikroby vybit, vycistit pluca a potom dlho regenerovat.
Ja som cez to presiel pred 4 rokmi, ked som dostal na lietadle nejaku nakazu, na nestastie to bol vylet do POeru, kde sme sa mali cely cas zdrzovat vo vyskach nad 3000 metrov, kde aj zdrave pluca maju co robit, takze sme museli vylet prerusit a ist do nizin. Miestny lekar v Cuzcu mi nameral az len 65% kyslika v krvi, takze som musel sa prinutit hyperventilovat, aby som neodpadol.
Dodnes mam limit 3000 metrov na horach, mam vzdy so sebou minimonitor na prst(pulz a kyslik) a ked poklesnem pod 90 % je cas ist dole.
Na cistenie pluc je oreganovy olej, proti zlatemu stafylokokovi GSE, obe antimikrobialne.
Samozrejme selen, zinok, vitamin C a ine doplnky zrychlujuce regeneraciu.
Este som sa neodpisal, veru sa este planujem vratit do And, este som nevidel jazero Titicaca...

ryba60

ethel - ako to moze suvisiet imunológiou,alergológiou,krčnym ?
Teraz mi dala krčná ATB. V juny mi zistili z odberu z hrdla : masívne Staphylococus aureus. Krčná mi teraz predpisala ATB UNASYN. Stale ma po teplom lete prenasleduju problemi v hrdle a nádcha.Totiz preto tak neskoro, lebo boli dovolenky a ja som sa citil dobre a v septembri sa mi vratili tie potiaze, pre ktore mi robila vtedy vyter a ja som isiel k nej. Liecil som sa mesiac doplnkami, kloktanim, ale sa to trocha zlepsovalo a vracalo spát, tak som ju navstivil. Potom asi aj tu je ten problem s kyslikom v krvi.Ďakujem.

ryba60

Nemusí vela znamenať, ale mam v poslednej dobe asi problem z imunitou. Nadchu, herpes, škrábanie v krku a pod.a to by s tým asi mohlo súvisieť.Užívam doplnky, ktoré aj pomáhajú, ale sa z toho nemozem uplne dostať. Ked mi to povolí za tyzden sa mi to vracia.

ethel

pokial ti bral len tzv.kapilárny astrup(z prsta) ten je len orientačný a vela neznamená....Na presné posúdenie sa robí arteriálny astrup-vzorka krvi sa berie z tepny na ruke,v mieste kde sa meria pulz...Tento odber je už presný.