pomôžte mi velmi prosím

silviaaa

mari:bud rada ze nezarastas lebo ja sa musim holit kazdy 2 den ale ak chces aby si tam zarastala tak si to zacni holit a urcite zacnes po niakom case zarastat

kitti

Treba ist ku lekarovi,dat sa vysetrit. Ak je vsetko v poriadku,tak sa tes,ja sa tolko natrapim s tymi mojimi chlpkami!

jahoda141414

s týmto by bolo najlepšie zájsť k endokrinologovi pretože ti možno chýba nejaký hormon
k endokrinologovi sa neboj iba ti zoberu krv a porozprávaš sa s dr. to je všetko

evul

No, ale teraz nejde o usetreny cas ani o to, co si pomysli nejaky chlap. Ide o zdravie. Ak je to nejaka porucha, tak je treba zistit, co to je a co sa s tym da robit. Nie je prirodzene, aby zena nezarastala, tak bude fajn zistit, preco to tak je, a ci to neohrozuje zdravie.

kara

pozri,zeny sa bežne holia uplne na intim.miestach,a vyzerá to,že nezarastáš,ale zarastaš,len si komplet oholena.myslim,ze chlap nezisti,ci nezarastaš,lebo pravdepod.ide o nej.hormonalnu poruchu a dá sa to isto vyriešiť u odborníka/buď rada,že nezarastáš,ako muž,že fúzy a tak,to je horšie!/,alebo si len oholená.ok?klídek:)ale skoč s tým k lekár.

mari

Ahoj, bola si so svojim problemom za doktorom? Nevyznam sa v tom prilis, ale prave nezarastanie na intimnych miestach je jednym zo znakov tzv.testikularnej feminizacie - tzn.ze clovek vyzera navonok ako zena, ale ma muzsky genotyp (chromozomy XY). Ale, ako hovorim, nie som odbornik, takze by som ta nerada zbytocne strasila... Skus zbehnut za obvodnym doktorom alebo gynekologom, aby si mala istotu, ze si OK, neboj, neboli to ;)