mladé

sona_38

Odpovede na otazku:tuzia,ale len dva typy dievcat.
1.ktore chcu ich prachy,moc,dolezitost /pani Slotova a pod/
2.labilne submisivne typy,ktore hladaju otca,ochranu,podporu,vodenie za ruku /a to si myslia ake su zamilovaneee/
Vrchol sexualnej tuzby a vykonnosti u muza je v 20-tke zhruba a u zeny az v 38cke, takze preto si tolko muzov 40tnikov,50tnikov najde mlade 25tky, lebo zial svojim zenam v sexe nestihaju, a sexovanie 2Otky sa s 38ckou neda porovnat co sa vykonu tyka samozrejme, nie vyzoru, v 2Otke sme predsa boli vsetce krasniii :-)

cica

dubka,no ja mam len 22 ale uz som pochopila o co vlastne takymto muzom ide.vedia co chcu a to sa mi paci ale kazdy si moze mysliet svoje.ak sa mam priznat nikdy by mi nenapadlo ze si raz ja zacnem s takym starsim muzom ale nikdy nehovor nikdy ...:)

dubka

ANAJKA, ty sa hlavne nauč gramatiku, pretože niečo katastrofálnejšie som v takom krátkom texte ešte nevidela a potom rozprávaj na koho ty máš, pretože nie každý chce babu, čo je ako modelka a v hlave má nasrané...dnešný chlapi chcú dobre vyzerajúce, reprezentatívne a inteligentné ženy nie len do domácnosti, ale aj do spoločnosti.

šumienka 101

Neviem kolko by mala mať tvoja baba rokov,(mladá) ale aj 30 nie je stará. Môj muž má 41 ja 31 a tiež má mladú babu, no nie?
Ja napr.neviem si predstaviť vedla seba rovesníka. Je to individualne

anajka

Každého osobná vec, len jedno ak sa o seba staráš a dobre vizeráš prečo nie nabaľ si aj mladú pipku. Ale nehnevajte sa, niektorí muži sa tiež nevedia pozrieť do zrkadla, zošumelí a slintajú nad mladou./ hádam to nie je aj tvoj prípad/ Mna vie totálne vytočiť, keď si na mna dovolí niekto kto na to "nemá" / nechcem aby to vyznela hnusne ale žena vie skôr posúdiť čo je už nad jej možnosti ako chlap / - nejaký trpko keď sa ma snaží pozvať na kávu a vizerá otrasne, trápne správanie, žiaden intelekt. Takže ak na to máš tak bal, ak nie tak sa drž radšej blizšieho ročníka aby sa Ti nestalo to že sa ťa v podniku opítajú a čo si dá dcérka ?.
Ale pravdivo, nebolo by mi 2x príjemné vidieť moju 14 ročnú neter / teraz tie baby fakt nevizerajú na 14 aj keď ich majú ale na 17 / ako ide niekde za ruku so 40 - tnikom. Viem čo by spravil môj brat, prizabil by toho týpka. Tatkovia vedia pekne žiarliť.