krásna do svadby

Príspevok v téme: krásna do svadby
bezradná

v novembri sa vydávam, no mám veľký problém. mám korzetové šaty, no moje plecia sú v kritickom stave. mám tam samé malé vyrážtičky a neviem si už s nimi rady. používam niečo z domácej lekárne - propolis, ale aj púder, kt. by ich mal vysušiť, no ... mám síce kabátik, no ten mi nepristane a ja ho ani moc nechcem ... prosím, poraďte niečo aby som sa tých nepríjemných vyrážok zbavila.

bezradná

macik, prosím Ťa, pošli mi nejaké tie info na : Lilli5@azet.sk ... pretože mi akosi blbne pošta a nejde mi poslať Ti mail ... ak sa ozveš, ďakujem

macik

do solarka by som ako tehotna urcite nesla, nikdy nevies... a pokozku treba liecit, nie vysusovat. nechcem nikomu brat jeho metody ale podla mna staci kvalitna kozmetika... napis mi ak chces na marykay.cosmetic@gmail.com , mame ucinne vecicky co lieca aj divoke akne na tvrai, kludne pomozu aj na chrbte a ramenach, akurat ze ti tvoj drahy bude asistovat pri cisteni pokozky na chrbte, predpokladam ze nemas ruky ako saxana ;)

bezradná

ďakujem za každú radu ... len neviem, či by sa dali zmeniť šaty, lebo už som vyplatila zálohu, a tak ... neviem, ale aj tak ďakujem . )

mimi.a

viem, že je to dosť hnusná rada ale skús zmeniť šaty... ak sa nebudeš cítiť v šatách dobre a krásno, tak si ani svadbu neužiješ. Radšej si zober nejaké s rukávmi, trebárs len nejakými priehľadnými... ja mám tiež komplexy z mojich ramien a tak som si vybrala tiež také. A bolo to v pohode:))Prajem peknú svadbu.

:)

mne uplnou nahodou pomohlo solarko, chcela som sa trocha opalit pred dovolenkou a akne aj jazvy na ramenach a chrbate mi uplne zmizli a uz sa nevratili a to som sa s tym trapila 5 rokov: ) do solarka som chodila asi mesiac, potom uz nie

bezradná

macik, a ako sa dá snažiť o žiadne ?? nechápem, tento stav mám už pár rokov, no nič nepomáha. Rada by som šla ku kožnej, len sa obávam nejakých tých lekárskych výrobkov keď že som tehotná ... a ešte dačo, mohla bvy som si dať melír ? neuškodili by tie látky z farby bábätku ??