bolesti kosti

Príspevok v téme: bolesti kosti
Andy_1

Zaujimalo by ma, co moze sposobovat ostru bolest kosti, moja mamka uz dlhsi cas, taky polrok urcite trpi na ostru neprestavajucu bolest na lavej ruke, najprv pri lakti, teraz na ramene, bolesti sa stupnuju, no ma niekedy obdobie ked su slabsie, ale stale su tu. Bojim sa aby to nemalo nejaky trvaly nasledok.

klaudiak

ajtyon:
Korporácia sa zaoberá zdravím ľudí,
lekárne zarábajú pekné peniaze, ako je to možné že lakárne rastú ako huby po daždi ? lebo to nevináša ?
Táto spoločnosť dáva ľudom zdravie a samozrejme aj peniaze. Ano máš pravdu je to MLM systém lebo je najefektívnejší ako dostať tieto
prípravky spotrebiteľovi. Ja osobne som bola len spotrebiteľ a ked som zistila aké perfekté sú to prípravky až potom som sa dala na ich ponúkanie. Každý má slobodnú voľbu, ale zober keď ti lekár nepomôže kde sa obrátiš ?

Anka

Nie som odborníčka ale nejaké také vedomosti o chorobách kíbov mám.Mám takmer 20 a ja sama trpím ochorením kíbov.Ja som na vyšetrenia chodila,ale ani to nepomohlo.Lekár mi tvrdil ,že mám len cviknutý stavec.Nerobili sa mi žiadne špeciálne vyšetrenia.Nebolo by sa ani nič zistilo,keby že som neprekonala ťažký zápal pľúc,ktorý sa s touto chorobou zmutoval a takmer som zomrela.3 týždne som ležala v 40 teplotách a lekári boli bezradní.Na tie vyšetrenia by však tvoja mamka mala ísť ak nechce dopadnúť podobne ako ja a potom ako v mojom prípade sa to už nemusí dať vyliečiť.Tak ju presvedč!!!

janík

ak by išlo o kosti,liečenie treba viesť cez obličky.Tu ,ale asi nejde o kosti,ale o klby a liečenie trba viesť cez klby (zápaly, rôzné usadeniny)-hovoríme ,že sú tam bloky,ktoré treba odstrániť-akupunktúra-liečba je veľmi úspešná

kate

bez vysetreni sa nic nezisti, mamka musi ist na vysetrenie, zacni u ortopeda. Potrebne by bolo specialne vysetrenie, kde sa zisti ci sa jedna napriklad o osteoporezu ale mozu to byt aj metastazy. Nasej mame takto zistili metastazy a potom sa patralo po primarnom nadore, no pomoct sa uz nedalo. neotalaj!!!