Prvý krát

NXXXN

Ahojte ..co mam podla vas robit ked som sa milovala s chalanom bolo to super ale nedoslo pritom k tomu..a iny chalan mi povedal ze by ma nechcel zranit ak by to malo byt po prvy krat ..co mam robyt ak sa hambim za to ze som nemala este poriadny sex?

slniecko33

ucitel dakujem za radu.Len práve toho sa obávam že sa niečo stane pretože kamarat mal durexky a praskol mu kondom. Tak vieš bojim sa či to nemôže stať hned prvý krát nám vieš?

ucitel

Ahoj slniečko.Môj názor je asi takýto,že prvý krát byť treba opatrnejší.Záleží akého máš chalana keď si nebude vedieť rady pomôžeš mu. Doležité je aby ho navliekol správne a aby tam nebol vduch lebo praskne má to v návode.
Prvý krát? zo začiatku by som odporúčal zmačky durex je drahšia ale aj lepšia a aj kvalitnejšia preto ju používam a aj máte väčší výber podľa chuti drsnosti a zvlhčenosti.Neskôr ro bude ako píše Budy rutinná záležitosť ano napr čistenie zubov

budy

mno ja si myslim ze ta pravdepodobnost je taka ista ako pri 10-om alebo 100-om sexe...teda jasne pokial nemas dakych 7 rokov :) ale to myslim nehrozi.telu je jedno ci je prvy alebo neviem kolkaty,proste ak je pripravene prijat dieta tak sa to stane.