prosim nazri

zufala

Mik, nevies kde by som o tom nasla nejake blizsie info? Pride mi tato tema velmi odvazna .... diky moc ze si zareagoval!!!

zufala

Cav mik zaujimavy napad, no mame po 17 /18 rokov-ja a posluchaci, myslis ze je to vhodne??? Alebo si iba srandoval???

mik

Bol o tom natoceny 4 hodinovy film pod nazvom Human Trafficking, skoda, ze ho nemas sancu vidiet, dal by ti vela napadov a takisto tam ma na konci prejav ta policajtka a to by ti dalo vela

tono 1

Zdravím Vás všetkých.Potrebujem radu,kde sa možno stažovať na prístup lekára k pacientovi?Moja manželka je astmatik a bola dnes na vyšetrení u internej lekárky.Lekárka absolutne nedbala ohľad na diagnozu manželky a bez okolkov si v jej prítomnosti v ambulancii zapálila cigaretu.V prítomnosti manželky vyšetrovala ešte dalšiu pacientku.Manželka sa musela dopolása vyzliecť pred pacientkou.Teda žiadne súkromie.Kde je morálny kódex lekárky?Poradí mi niekto?

mik

Unasanie deti a zien a obchod s bielym masom, cize HUMAN TRAFFICKING. Perfektna tema a kazdeho chyti za srdce. mozes povedat, ze je to treti najvynosnejsi biznis podsvetia po drogach a zbraniach, atd.. vela veci

zufala

ani by som nepovedala ze na teme nezalezi, ved musi byt zaujimava pre posluchacov- minimalne. A prilezitost? Je to do skoly ako skolsky uloha!

moje

BOze to mas uplne jedno, recnicky prejav moze byt o hocicom, len to dobre prednes:))) co ja viem napr.nasilie v mediach a jeho vplyv na deti, ved na nete ich je urcite spusta:))