BLONDINY-BRUNETY

erkaer

blondiny uz davno vysli z mody, teraz leti tmava a viac prirodzenejsia, tak teraz su brunety cool a vyzeraju aj dospelejsie

vec vkusu

Jednoznacne blondiny su IN. Suhlasim ze chlapi sa obzru skor za blondie ako tmavovlaskou lebo tie tak nesvietia :D

millli

Mna velmi zaujimaju aj muzi. Preco nikde nemozem najst, aki su blondaci, hnedovlasi alebo ciernovlasi? Vo vztahoch, sexe? O zenach toho uz popisali vela. Uz to viem aj naspamat. Je blondak nezny, rysavy vasnivy, ciernovlasy gentlman? Statisticky?

marry jane

Petulda
pekne si to napísala a súhlasím s tebou :). i keď mne sa viac páčiaq hnedé a aj ryšavé sú fajn, ale ja sa svojich hnedých nevzdám :D

Petulda

je vedecky dokázané že muži uprednostnujú blondiny lebo pôsobia na nich jemnejšie a evokujú v nich ochranný reflex. brunety sú na oplátku za tie inteligentnejšie.
pokiaľ viem čiernovlasky za rátajú za brunetky. a ryšavé sú vraj vášnivé.
ale žiadny inteligentný chlap ženu hádam neposudzuje len podľa farby vlasov na hlave ale čo má nej.

millli

Ja som pocula, ze muzom sa pacia blondinky, ale zenia sa s brunetkami. Inak, ja mam teraz hnede vlasy, ale ked som bola mala, do 10-11 rokov som bola cista blond.

rysavka

a rysavky ci ciernovlasy ste kde nechali? tie su tiez pekne. ja som rysava a krasne vlasy to su ako prirodzene len tie pehy ma trapia ale co uz. no ak si mam vybrat medzi hnedymi a blond vlasmi tak radsej hnede.