Havinko grca penu...

todi

jednoznacne nema nieco s travenim v poriadku. keby vracal obcas len zltu penu, je to normalne ale ak ma aj hnacky, radsej sa porozpravaj o tom s veterinarom.

Vrabcek369

Chcem sa spýtať, môj pes grcká žltú penu a hlačkuje ale nie taktiež žltú penu ale normálne riedky výkal. Neviete o tom niečo? už to má asi 2 krát za mesiac.

Deria

myslim, ze si cisti zaludok alebo ma kyselinu. na to je celkom dobry suchar. inac, nasi psi ked si vycistia takto zaludok, by potom zozrali aj mna, taki su hladni.

lea26

katka236 vracia zaludocne kyseliny, nech je na klude, vecer mu dajte granule, ak bude este grcat, treba ist so psom k veterinarovi a dat mu infuzku, lebo vracanim sa oslabi a pride o tekutiny

Slobodna

jani som to napísala volá sa to Džardia. Treba si na toto dávať pozor, pretože máloktorý veterinár ju stanoví správne, mnohí budú liečiť len žalúdočné problémy a minieš zbytočne peniaze a psíkovi sa uľaví len na chvíľku. Jani ono to má taký špecifický silný zápach- hnačka aj vracanie a je to žlté, spenené. Nemusí naraz vracať aj hnačkovať, naraz je to až v akútnom štádiu, môže iba vracať alebo iba hnačkovať žltú penu. Obvykle ti dá vetoš tabletky, ktoré budeš dávať psíkovi, len my sme zvolili injekcie, pre rýchlejší účinok. Buď zmeň vetoša alebo si jednoducho pýtaj tabletky na Džardiu.

jankaaaaaaaa

no nasa vobec nehnackuje, ma pravidelnu stolicu a lekar povedal ze to vracanie raz za cas je nic, ze ma len prekysleny zaludook :/ asi pojdeme k inemu veterinarovi. a nevies mi prosimtapovedat ako sa vola ten parazit, ktoreho mali tvoje psiky?

Slobodna

ak by boli nesprávne granule tak by len normálne hnačkoval psík. Pokiaľ pes grcia len sliny, môže to byť tým, že sa čistí- požerie trávu a vygrcká ale ak to má nejaké zafarbenie a zápach je to príznak choroby.

Slobodna

No ja som mala teraz takýto problém- zvracali a hnačkovali žltú spenenú penu a bola to Džardia, čo je parazit, ktorého obyčajným odčervovaním neodstrániš. Takže vybrali sme 5 injekcií a sú fit. Sorry ale rozčuľuje ma, keď ich nechávate takto trpieť, môže to byť všeličo a preto treba volať veterinára- tie psy vám môžu uhynúť, či už z choroby alebo z vysilenia- hnačky, vracanie, teploty. A pri tom toto mal aj môj pes, presne ako opisuješ jankaaaaa ty, raz za čas a potom dlho nič až to došlo do akútneho štádia, ale vina bola na strane veterinára, pretože mu vtedy stanovil nesprávnu diagnózu a liečbu.

jankaaaaaaaa

moj havo vracia taku zlto hnedu tekutinu, trocha spenenu, nieje toho vobec vela. a vracia to tak raz za dva tyzdne dakedy aj raz za tyzden. co to moze byt? vobec nieje oslabena ani jej nic nieje. aj ked sa povracia tak akokeby sa nic nestalo. treba zmenit granule?