VYVOLAVACKA

deedee

Ahoj. Mne meškal menzes a mala som stresy, že som tehotna. Volala som gynekologičke a ta ma zavoalal na vyvolavačku. Je to injekcia, ktorú dostaneš do zadku. Jej intenzitu a množstvo "séra" určí lekarka podľa dní meškania. Neviem, či to je niekde inde inak,ale mna to nestálo ani korunu. Voľne sa to určite zakupiť neda.

age44

no, ked mas negativne testy a uz si po termine menstruacie, tak nie si tehotna. v pohode mu to povedz a bude to. ale ja by som uz nesla na vyvolavacku, ja ked nemam menstruaciu, tak to necham plavat. je mi tak lepsie.

???

tehotna nie som ysli mi dva negativne testy a robila som ich jeden minuly tyzden a druhy dnes ... takze je to uplne jednoduche hej .... dakujem vam velmi pekne a dobru noc :)

age44

do svalu, t.j. do sedacieho svalu. ale ak si myslis, ze ti vyvolavacka sposobi menstruaciu ak si tehotna, tak to nie. ak si tehotna, menzes nedostanes. ale inak je to jednoduche, prides za gynekologom, povies mu, ze ti meska menstruacia, samozrejme sa ta opyta, ci nemozes byt tehotna, mozno ta skontroluje ultrazvukom a pichne ti inj. nemalo by to stat nic, ale dnes si lekari uctuju napr. aj inj. striekacky a pod.

andie

je to injekcia a krabicka stoji cosi akolo 50sk, ak prave tvoje gynekologicka nema ziadnu po ruke. inak by si nemala platit nic. nezabudni lekarku upozornit, ze si uzila escapelle. to rozhadzalo tvoje hormony.

???

no to som si myslela ... je to injekia??? ... a co to stoji??? ... akoze v tze ze to robi len gynekolog neni problem .. mama o vsetkom vie