Vyrážky po holení - prosiiim o radu

maros .14

treba sa holit az na konci kupela aby chlpy od vody a tepla zmäkli a potom fajnuu vodu poheleni a este treba poriadny strojcek mach 3 napr.

jjjj

zasa uplne oholeny penis sa mne osobne nepaci je to divne ..ja mam rada ked je trocha zarasteny ne vela ale troska ano ....chlap ma byt chlpaty a ne oholeny jak decka prdel....u zeny jee to nieco ine

dubka

Jovanna, ale je to nesprávne. Može použivať žitetku aj 10x tu istu, pokial nema problém s vyrážkami..lenže on ho má a treba ho riešiť. Tak, ako som napísala.

dubka

Nevravim o niečom, ak s tým nemám skúsenosti..a neviem ako ty, ale ked sa idem sprchovat, som v kupelni aspon 20min, tak neviem prečo by si nemohol využiť 10 min. niečím iným,napríklad si oškriabať špinu za nechtami, kým ti bude posobiť pena na šašovi.

hmmmm

urcite si daj aspon ten balzam alebo nejaky neparfemovany krem aby si nemal podrazdenu pokozku :)tiez si nemyslim ze by si musel menit ziletku po kazdom holeni...

jovanna

to bolo dobre ze s nagebrenym penisom :D:D... tiez sa mi ten dubkin postup zda mozno trochu zlozity ale na druhej strane asi aj ucinny... ved to urob pocas sprchovania ako vacsina :) nagebri si to vo vani :D ohol sup sup a potom dodatocne ak budes mat este cas alebo sa ti bude chciet tak si daj ten balznam po holeni... ale urcite by som nepovedala ze nemozes pouzit 2krat tu istu ziletku... ved to by si sa ich nikdy nedonakupoval... vymen az ked sa ti bude zdat opotrebovana.. :)