GANGLIOM

Príspevok v téme: GANGLIOM
hanulla

Pekný den prajem. Potrebuje poradiť. Na vonkajších členkoch sa mi urobili veľké gangliomy /jeden ako pol vajca a druhý menší/ asi týžden predtým ma dost boleli nohy a potom som to zbadala. Bola som s tým u ortopeda, Ten mi ihlou vybral čast rôsolu s toho väčšieho, lebože viac sa neda - že je to huste - a poslal ma domou,kontola o 3 týždne. Ale čo mam robiť dovtedy. väzivá okolo ma začali hodne boliet, nohy až do kolien, uzliny su take ist a na jednej strane ešte bolestivejšie. čo s tým? doplnky a lieky nemam problem si zohnat. Bežné vyšetrenie krvy je v poriadku, bez zápalu. Všade sa píše iba o uzlinách na krku a inych častiach ale o takych ako mam ja nikde :-) Prosim poradte. Skusenosti? Dakujem

RNG

Karin , je tu dost krizujucich sa informacii okolo Ganglioma, ganglion, ganglionicka cysta a pod.
Pravdepodobne mas ganglionicku cystu, ktora sa vytvori casto pri pretazeni klbov. Je zlozena z ganglionoveho vaziva a obvykle plna nejakej tekutiny(odpadovy kos)
Niekedy sa reabsorbuje sama, pomoc pri tom je dostatocne mnozstvo enzymov, ci uz extra dodanych (brat na prazdny zaludok) alebo extra jod, ktory stimuluje vytvorenie extra vlasnych telesnych enzymov a tie rozlozia nepotrebne vaziva a "smeti" a ganglionova cysta(hrb) zmizne.

RNG

piaty pokus, tvoja schranka neberie a neberie. Uz som to rozdelil aj na mensie, len 3 clanky pripojene a nic. Musis mi dat nejaku inu adresu, spolahlivejsiu. Mozno mas nejakeho priatela alebo v robote.

hanulla

Pozrela som si priloženu linku - no velmi zaujímavé ohladne jodu. Začnem to hned aplikovat. Prosím ta RNG mohol by si mi poslat tie študie ohladne jodu. Aj to budem radit dalej. Dakujem

RNG

Viera je vec nabozenstva .
Zdravoveda je veda, tam platia vyskumne dokazy a statistika.
Kto pouziva termin" verim alebo neverim ze to pomaha" degraduje vedu na nabozenstvo=slepu vieru.
Tym sa lekari zo zdravovedcov menia na knazov a samanov.
Viera v uzdravenie je uzitocna, ale je to len placebo efekt, na ktory sa spoliehat ako jediny je nedostojne stavu vedy 21 storocia.