Prosba o Pomoc

Príspevok v téme: Prosba o Pomoc
peter molcan

Dobry den prosim vsetkych ludi ktori by mi pomohli zachranit mojho syna nechcem od ludi peniaze ale lekarov specialistov zatial sme ich nenasli lebo kazdy lekar sa robi velmi mudry ale opak je iny lekari na Slovensku su hlupi nevedia nam pomoct moj syn ma Neurofibromatosis choroba sa neda na SR ani liecit ani len diagnostikovat!! boli sme so synom v brne ledva nam to zaplatila poistovna! a mali sme na to pravo lebo ked dana choroba sa neda liecit ani diagnostikovat kazdy ma pravo poziadat o liecbu v zahranici!
nam ide o nasho Janka nikdy nema neslo o peniaze ani po nich netuzime aj ked tu chorobu zdedil po mne ja mamv tele cez 100 nadorov teraz mam nador v plucach mam v tele aj zhubny ale ktory je ten zhubny nador? no ktory? nevie nikto!! kazde media seru na nas!! lebo sa boja pravdy!! ze lekari na Sr su hlupaci!! a vedia velke hovno o tejto chorobe a ked si dovolia tvrdit ze na Sr je viac ludi s NF je to los!! lebo na Sr sa ta to choroba neda diagnostikovat!! a vobec nemusi ist o NF!! preto prosim vsetkych ludi ktori poznaju este lekarov ktori neberu uplatky a pomozu nam v liecbe nasho syna je to horsia choroba ako rakovina zabija velmi pomaly!
choroba obnasa aj ine choroby ako Kataplexia kostne cisty leukemia!
nador sa moze kedy kolvek a hoci kde vytvorit! zijem s tym velmi tazko ale zijem! som ochotny aj moje telo predat na pokusy len aby som zachranil ludi s NF aby sa to pohlo v pred!! preto chcem vyzvat lekarov aby zacali konat!! a zacali sa viac ucit!
este raz by som chcel poprosit aj ludi ktori by nam vedeli pomoct ked aj lieky alebo nejaka liecba na pridnej baze! este raz prosim.
molcan.peter@gmail.com

peter molcan

Lea ale veru necha.. uz pred 4 rokmi mi poistovna zamietla preplacat lieky vraj som precerpal limit vybral som 4 lieky ktore stali 1800 skk na 1 mesiac vybral som ich 4 a viac mi uz lekar nedal vraj poistovna to uz nezaplati a on si to nezobere na svoje riziko...

lea

Dakujem za Vasu odpoved a kazdopadne Vam drzim palce. Urcite sa lady pohnu, vsak poistovna vas nemoze nechat v takomto stave

peter molcan

Mila Lea ano bolo tu riziko 50 % ale to riziko ma kazdy... a boli ste niekedy na detskej onkologii v BA? a tie deti sa narodili uplne zdrave!!! len asi v 3 roku zivota aj skorej prisla rakovina!! a ta rapidne stupa do roka 2011 ju bude mat kazdy 2!!
a co mamicka siamskych ? nemam nic proti nej ale proti posistovne! nam ledva zaplatili Brno lekarov z CZ stao to cca 80 tisic korun a na siamske sa uz minulo radovo niekolko milionov korun...
chceli sme pomoc od dobreho anjela nie peniaze!! ale vitaminy!! lieky!!
zammietli nam to!! este pokial nemam chemoterapiu.. tak nic!! a inym ludom pomahaju tym co maju peniaze...
tiez mam na ich svoj nazor...
este pre toho pana co pise o USA... staci ist do Brna k lekaorom kde sa venuju NF .. na SR este zial nie...
vedia o tom prilis malo...
dakujem vsetkym za e-maily.

je mi to velmi luto

www.ctf.org ja by som sa asi obratila na nejaku zahranicnu nadaciu, ked na Slovensku take nic nie je.neviem, je to velmi tazke.tu stranku, to som len uviedla ako priklad, surfovala som po nete

lea

Mily Peter, citala som o Vasom pripade aj v novinach, vtedy este Vas syncek nebol na svete. je mi luto, ze teda aj jeho postihla tato choroba ako pisete.
ale nebolo predsa len riskantne rozhodnut sa pre dieta ak ste vedeli, ze bude trpiet rovnakou tazkou chorobou ako vy? vsak musi byt pre vas velmi tazke pozerat sa na utrpenie vlastneho dietata

RNG

V tele sa rozne nefunkcne tkaniva vytvaraju a telo ich vie aj likvidovat hlavne enzymatickou cinnostou.
Kedze o tejto chorobe je velmi malo v literature, jedine co mozem poradit je zvysit prijem enzymov, lebo genetika sa zatial neda prakticky manipulovat.

To znamena hodne surovych zelenin a zeleninovych stiav, extra doplnky enzymaticke(na prazdny zaludok), ktore budu rozkladat tie nadory. Hlavne sa jedna o proteolyticke(bielkovinne)enzymi,ako zivocisna proteaza, papain, bromelain, serrapeptaza. Kedze sa nadory vytvaraju casto pozdlz nervovych ciest, aj niektore protirakovinne mozu byt uzitocne, napr omega 3 oleje(metoda Eleny Budwig, 2 lyzice lanoveho oleja rozmiesat v pol salky tvarohu az do tekuta.
Mozno by pomohli niektore protirakovinne, napr arabinigalaktan, Samento,, tekute zeolity,graviola, lapacho...?? Beta glukany zvysuju pocet bielych krviniek, ktore sa tiez podielaju na cisteni tela od nefunkcnych buniek.
Zialbohu, v mojej literature o tom nie je nic, len som presveceny, ze odstranovanie extra enzymami by mohlo pomoct.
Tiez jod transdermalne pomoze telu vytvarat extra enzymi a odpratat nefunkcne tkanivo.