Som suzovany jedinacik...:(:(

Príspevok v téme: Som suzovany jedinacik...:(:(
samucka

Cavte mam 13 a co jedinacik.....rozmaznany jedinacik ..mam vsetko na co si spomeniem ..a take ale to vsetko by som vymenila za to keby som nebola takak obmedzovana ..(moja mama je rozvdena a uz 10 rokov zije s jednym typkom moj nevlastny otec ) ..a tera som zacala chodit do mesta a nic mi nechce dovolit stale ma chce drzat doma do mesta ma pusti tak nanajvis do pol10 a to mi kazdu polhodinu vola..je hrozne ..nechcem byt taka obmedzovana...chcem volsnot ine spoluziacky moze ist aj do 11 a amy ani nevedia kedy prisli...:(:( ja hccme volnost

tak

som z mesta cca 15 TIS obyvatelov.. mala som asi 19 okolo pol desiatej sme sa partia (asi 6 ludi) vracali domov.. z nicoho nas napadli 3opiti chalani iduci z krcmy.. chalani nas branili aby sme my dievcata mohli ujst..jeden kamarat mal zlomeny nos, duhy prasknuty bubienok, nemali problem vyhnat sa ani na dievca,.. tak sa len dalej lutuj chudiatko samucke, ze ti mama len dobre chce..

poliewoocka

Samucka,o nic neprichadzas.Myslis,ze to je nejaka vyhra najst si chalana v takom pajzli?Ide ti len o to?Aby ta inak brali aj ostatni?Bud sama sebou.

Valika64

samucka, tvoja mamka za teba nesie zodpovednosť nakoľko nie si plnoletá. Každý rodič sa bojí o svoje deti. Si ešte mladučká, nič ti neujde. Na všetko máš čas, život máš ešte pred sebou.

age44

samucka, nemysli si, ze v malych mestach nie su nejaki uchylaci alebo nadrzanci. a aj keby si sla s kamoskou, ani to ho nezastavi. mozno najskor by mamu ukludnilo, keby si mala nejakeho sestnastrocneho seriozneho priatela, predpisane tabletky proti pocatiu a bol by pokoj. ale najst sestnastrocneho a k tomu seriozneho bude asi problem :-)

samucka

lenze ty byvas uprice vo vecsom meste ..isto v nejakej BA alebo KE....kde sa treba o dieta bat...ale ja som z mesta kde je 20 000 obyvatelov..:D

samucka

jej nejde ani tak ten prichod..lebo ja sa domov bojim sama tak idem vzdy s niekym ale ze vsetci chodia do takeho jedneho podniku ...kde sa pije ,fajci,huli,,a tam ked su vsetci opiti tak sa po sebe sapu a tak a mna to tam hlavne laka pretoze ja som este s nikym poriadne nechodila tak tam si aspon hcalana najdem a mozem sa snim bozkavat ..este som sa nie..iba raz noo :)..ale inak takze preto tam chcem chpdit..ale skoro nikto okolo mna neskakal lebo som rysava :(((

age44

to, ze sa mama o teba boji a ze ti chce to najlepsie, mozno ta aj uchranit od toho, aby si si nepokazila zivot, pochopis naplno, az ked budes mat vlastne dieta. tazko je tomu uverit, ale mama ta lubi, preto ta obmedzuje v urcitych smeroch. je to ovela lepsie, ako keby na teba kaslala.