reumatizmus

hanicka

moj otec ma reumu makkych tkaniv uz dlhsiu dobu, babka to ma tiez v pokrocilom stadiu, takze asi to mame dedicne v rodine. otec zacal nedavno na zaklade rady lekara uzivat wobenzym, myslim, ze mu to pomaha, uvidime... skusim napisat o mesiac, v akom je to stadiu.

Merlinka

Velmi dobre na reumatizmus posobi zihlava.

Natrha sa kytica cerstvych zihlavovych listov, a poslaha sa koza v miestach klbu - miesto ktore je postihnute reumou, alebo zapalom. Sposobi to vynikajuce prekrvenie celej koze aj pod nou leziacich organov ma blahodarny a liecivy ucinok pri tychto ochoreniach.

Velmi dobry clanok o zihlave som citala na -odkaz odstránený-

RNG

Na bolesti klbov obcas pouzivam MSM krem alebo DMSO-roll on. Tam si treba davat pozor, aby sa koza vlhka od DMSO nicoho nedotlkla, lebo toto silne rozpustidlo rozpusta plno plastickych latok, naplasti, niektore latky a pod. Najlepsie je to nechat posobit 15-30 minut a porom zmyt pred oblecenim a utriet do bavlneneho uteraku. Bavlnu nenapada.

miša

skoro vôbec nepijem mlieko ,lebo ho nemám rada.ako deti nás mama nútila vypiť pol litra ráno,odvtedy ho neznášam občas si dám jogurt a toje všetko.

miša

Ďakujem ten odvar z jablk mi veľmi chutí aj jablčka a je mi po ňom veľmi dobre,vyriešil sa aj problém so zápchou. milco a ten produkt na zápal ,ktorý spôsobuje reumu sa ako volá ,alebo kde sa to dá kúpiť?

milco

na liečenie zápalu spôsobujúceho reumu je potrebná široká škála štrukturálnych látok v primeranom množstve,takúto skladbu som objavil v produkte..... ktorý je šitý na zápaly

RNG

Mineralka, od ktorej prehana je Saratica. Ale pravidelne pouzivanie silne mineralizovanych mineraliek alebo prehanadiel je skodlive.
Odporucam radsej 2 lyzice cerstvo mleteho lanoveho semena. Okrem upravy stolice dodava cenne antioxidanty a lanovy olej(regeneracia).