Bolest zubov

[zruseny8]

jednoznacne k zubarovi, bud tam mas zapal alebo kaz alebo vselico mozne..mozes si usta vyplachovat harmancekom ale to ti moc nepomoze, jedina navsteva zubara..

pepee

Dorý deň,bolí ma stolička na ľavom boku a už od boleti my opuchlo aj líce...Prosím vás čo mám robiť?Bolí ma len keď naňho myslím.

hannah515

Ahojte.Takže ja som bola tiež taká šikovná že som nechodila k zubárovi(teda chodila asi tak každe tri roky)a teraz som na to doplatila.Posledný ROK ma strašne boleli dva zuby.Isla by som k zubárovi lenže som v zahranici a tak som si povedala ze s tym nejako vydrzim kym sa vratim domov.Lenze asi pred troma tyzdnami ma zacali boliet dva zuby.jeden na jednej strane a druhy na druhej strane.Oni tieto dva zuby ma sice zvykli bolievat po cely rok a nic som s nimi nerobila nebola to taká hrozna bolest ale teraz už ano.Bola som teda u zubára s rontgenoval mi zuby a zistil mi na troch zuboch zápal!!!Myslela som že ma trafí šlak.No dobre tak mi dal antibiotika a ze o sedem dni mi ho vytrhne.Prisla som teda tam(bolo to tento pondelok)a dal mi injekciu a vytrhol mi zub bez akýchkolvek problemov po ucinku injekcie som sice citila riadnu bolest ale potom uz bolo vsetko v pohode.Teraz ešte zostávaju dva zuby a asi si ich tiež dám vytrhnut a budem s nimi mat pokoj.Pouvazujem nad náhradou.Vsetky tieto tri zuby su zadne stolicky kazdy na inej strane takze mi nebude až tak vadit ked mi ich aj vsetky tri vytrhne(ak to ma prebiehat takto bezbolestne)Lenze najbližšie som objednaná k zubárovi až v utorok a mna riadne bolí akurát ten zub co mi má robit najbližšie a neviem ako to mam vydržať do utorku.Bolest zubov je naozaj hrozná.Nikdy pred tým som nemala také problemy so zubami len teraz ako som v zahraničí :(((

wewiQa

Mozete mi niekto pomoct uz ma tyzden aj viac boli zub a neviem sa zbavit bolesti uzivam (IBALGIN 400)a to mi nepomaha

jojo1

Suhlasím so žužu....PRIEVAN-otvorene okno počas jazdy,vetranie v byte...50%,KLIMATIZACIA CHLADENIE-v praci,v aute..30%,KAZY-20%,ZAPALY-10%,PARADENTOZA-10% .Percenta uvazaju prepokladanu príčinu bolesti.

patricia36

Pomoze len zubar...vlastna skusenost,a opuch ak je tam zapal zmizne tak o 4 dni...ale aj to len ked ti da zubar antibiotika.

kevin M

Bolesť zubov. Začína sa to svrbením pomaly pobolieva viacej zubov a stále sa to stupňuje.Pri určitej znesitelnej bolesti si dám ibalgin a o hodinu a pol ma to prestane bolieť Na 95 % sa mi to stane v nedeľu zbztok večer. Zubár mi povedal,že mám počkať s tým do pondelka /alebo dalšieho dňa /aby zistil ktorý je to zub ale tá bolesť nejde vzdržať.Raz som to skúsil a o 22 00 hod som si pri velkých bolestiach dal ibalgin a zabral po 2 hodinách!!!. Bola to stále stupňujúca a pulzujúca bolesť . Zubár má podozrenie na zápal nervu ale nevie mi to nájsť.Dal som si zrengenovať niektoré zubz nenašiel sa kaz ,može to bzť y privanu.?Dá sa ísť na CT ,alebo ako nato ísť .Už som bezradný. Celé leto som mal pokoj a teraz v 2 až3 týždň. intervalom sa to opakuje.Prosím poradte.