Nervozita

Príspevok v téme: Nervozita
winter78

Ahojte.Som chlap po 30-tke. Mám takýto problém - som hrozne nervózny, hlavne v pokoji. Mám sedavú prácu, čiže 8 hodín hýbem max. rukami, aj to len občas. Po nejakom čase mám pocit zrýchlenia tepu , srdce začne tĺcť silnejšie a takto to potom zostáva aj po príchode domov. Trvá opäť niekoľko hodín, pokiaľ sa upokojím . Rád sa hýbem , vtedy podobné ťažkosti nemám, tým pohybom ventilujem tú nervozitu . Poradte mi, prosím, dá sa to nejako liečiť alebo sú na to lieky, ktoré by som nerád začal užívať, ale ak nič nepomôže, tak budem musieť začať aj s tým. Veľká vďaka za odpovede.

lucia1

ahoj winter.chcem sa spytat, ci nieco z tych rad zabralo a ak ano,tak hlavne co. Diky a do noveho roka ti prajem vsetko dobre a hlavne pevne zdravie.

pet

ešte so zabudla napísať, že magnézium pôsobí ako slaby stabilizátor tlaku, vyšší znížni a nižší zvýši ale iba mierne, takisto ukľudňuje nervy.

pet

ja by som ti odporučila najskôr skúsiť magnéziové tablety á 500 mg 2x denne, kúp si v lekárni TABULETTAE MAGNESII 500 mg, alebo nech ti ich predpíše obvodná lekárka, keď ti nepomôžu potom skús psychológa a následne aj psychiatra.

winter

Nemôže to byť spôsobené vyšším (nie vysokým ) tlakom . Liečim sa naň už 18-tich rokov. Vďaka za odpovede.

m janík

asi ti už začína problém s prostatou,ak nie,tak si daj preličiť pečeň,je niečim podráždená-akupunktúra

mel23

Ahoj winter78, mal by si zajst za tvojou lekarkou,najskor mozno obvodnou, nech ti predpise nejake lieky na upokojenie. Ak to nepomoze, mozno bude lepsie navstivit psychologa,resp. psychiatra.