priberanie

delfinik

Zed ma pravdu, treba aj zdravo jest ;)
Ja som sa tiez snazila pribrat dlhe roky, ale ja som mala zdravotne problemy, posledne to bola zrychlena funkcia stitnej zlazy, tak si ju daj pre istotu vysetrit. Inak je celkom dobry aj Pangamin.
Ja som ale najviac pribrala, az ked som skoncila skolu a zacala chodit do prace. To som zacala konecne pravidelne jest, takze si myslim, ze aj pravidelnost ma na tom svoj podiel.

janka

Chcela by som pribrat ale dajak to nejde mozte mi poradit akym sposobom sa to da alebo ako sa mam stravovat a comu vyvarovat! dakujem

tinka

no ja mam prave opacnu otazku.chcela by som napr.vediet,ci mozem pribrat aj zo strukovin.napr.fazula?mozem z nej nejako extremne pribrat?

Zed

Jajajaj! Jatyon! Nehnevaj sa, ale to nebola príliš "zdravá" rada. Všetky!potraviny (až na tie orechy) sú veľmi nezdravé potraviny s vysokým obsahom tuku a jednoduchých sacharidov - cukru. Áno, ich kalorická hodnota je z vyššie uvedeného dôvodu vysoká, ale snáď nechceš, aby sa zdravotne niekto zruinoval. Veď veľmi dobre vieme, čo konzumácia práve týchto, tebou vymenovaných potravín, prináša a spôsobuje.
Naopak, ja by som jednoznačne odporučila zdravú stravu, bohatú predovčetkým na bielkoviny (mäso, ryby, mliečne výrobky), sacharidy (zložené - ryža,zemiaky, strukoviny, ovocie atď.)a tuky (zdravé - napr. tie orechy, oriešky, slnečnicový, olivový olej). Jesť 6 - 8 krát denne, pričom chody medzi hlavnými jedlami (raňajky, obed, večera) môžu byť len v podobe mliečnych výrobkov, ovocia, ovsených vločiek a pod. Za zmienku určite stojí aj anaeróbna aktivita, t.j. taká, pri ktorej nechceme vo veľkej miere spaľovať tuky. Ideálna je posilňovňa, kde dosiahnete kvalitnú svalovú hmotu, dá sa povedať, že tým pádom aj objemnejšiu a pevnejšiu postavu (pri správnej voľbe cvikov), pevnejšiu a vytvarovanú. A nie neforemné sadlo!!!

dievca:)

no ja by som chcela ..ze ja jem take jedla povedala by som ze niekedy sa aj napchavam a nikdy nepriberiem ani pol kila..ako je to mozne?co mam robit?da sa to "liecit"?alebo to mam vrodene?mimochodom moja mama to iste....a trapi ma to lebo som dost chuda..

jatyon

my sa nicomu necudujeme ...
.
my sme tu odbornici na vsetko:
.
zena.centrum.cz

slaninku,
orechy
mak
gastany
chlieb
B vitamin
smotanu, milagama

je dobré jesť potravu s vysokou kalorickou hodnotou:
napr.:
orechy (vlaske aj lieskove)
údený bôčik
bravčové prerastené
bôčiková paštéta
ementál
mascarpone
croissant s čokoládou
lekvárové buchty
šiška
nugeta
mliečna čokoláda
vlnky
vyprážaný sytr (napr hermelín)

v tabulkách maju uvedené potraviny NAJVYSSIU kalorickú hodnotu......