co to mam s nervami?

cokoladka

Ja mam podobny problem uz niekolko rokov.Tyzden pred menstruaciou som strasne pazrava,kazdu chvilu sa moje chute menia,som nafuknuta ako balon,pocitujem napatie v prsnikoch.To by sa dalo este prezit,ale najhorsie su tie moje vybuchy zlosti pre malickost,nervozita.Mam chut plakat a smiat sa zaroven,no som ako sibnuta.Akonahle sa dostavy menstruacia som zase pokojna ako predtym.Ten pocit napatia a nervozity sa neda ovladat.Prave dnes som si chcela kupit tie tabletky Pre mens...ale nezohnala som ich,dufam,ze mi pomozu.Drzte palce

ewe

kika,mozno to robi aj pocasie,alebo len mas smutne dni,vsetko ti nevychadza ako si predstavujes a tak.Ale to je celkom normalne.Myslim si,ze kazdy z nas mava aj taketo obdobia.Pocuvaj veselsiu hudbu,chod medzi ludi a snaz sa stretavat,hlavne s ludmi veselsej povahy.Neboj,nemoze byt stale iba zamracene,vyjde aj slnko!Drzim palce!

aabccc

ivka2 ahoooooooooj, no ja mám asi presne to isté ako ty, slzy mi idu aj ked nechcem, ja nechcem byt taká ze placem hned, chcem byt silná, ale neviem ako na to. a neni to predmenstruaciou ale stale !!

ivka2

aabccc ja to poznam, neviem ci som taka citlivka ale niekedy si pripadam ako blazon, staci ze sa niekto na mna krivo pozrie a uz to ide..hoci nechcem a hovorim si ze ziadne slzy...:((( koli tomu som mala problemy na skole a aj v praci..v skole sa mi smiali ze som zarevana a v praci som bola ,,vysrata,, ked som este len pocula ze uz ide veduca...preto chcem s tym nieco spravit , lebo si fakt niekedy pripadam ako vhodna do klietky..:((

klarik

to bolo pre ivku2.. netvrdim, ze vsetky nervozity a depky su z PMS, ale ak je to z toho, preco si nepomoct,ked sa da. Ak to od mens.cyklu nezavisi a problemy pretrvavaju, tak samozrejme len psycholog..

klarik

www.lpp.sk
tu najdes viac o tomto syndrome, lpp ponukaju aj pripravok Pre menstrual support za 474 Sk, ktory som spominala.. mne to naozaj pomohlo, i menej bolestivu menstruaciu mam potom.. po troch mesiacoch sa mi i ustalil velmi nepravidelny cyklus.. tie tabl sa daju zohnat i na stranke slovakia.calivita.com ale su tam drahsie, no najdes tam i ine prirodne produkty..

aabccc

ziadne prirodne pripravky.. teda mozno ano ale ak ich tu chces propagovat tak dovi. Ja to mám od malička ze stale plačem kvoli blbostiam a ja ani nechcem, viem to ze nechcem ale neviem tomu zabraniť, niekedy mi to brani v plnohodnotnom zivote, napr. v praci v niektorych situaciach. tiez neviem co s tym.

ivka2

klarika, prosim ta napis mi ake lieky na prirodnej baze si pouzivala...mam pocit ze ten syndrom mam aj ja..:((a este ako sa prejavuje????ja mam 21 a fakt mam pocit ze je najvyssi cas navstivit psychologa...:((

alexadra

Keď ma bolí noha idem k ortópédovi. Keď mám chrípku idem praktickému. Keď mám problémy ženské idem ku gynekológovi. Keď mám problém z dušou - idem k psych. :-)