JE to pravda???

blbost

to je taka hovadina ze az NO! otehotniet moze aj keby vypila cele vinohradnicke pole takze na toto sa urcite nespoliehaj

arriela

tak ja uz som pocula aj take,ze ked potom zena zje celu krabicku lunex syrcekov,tak neotehotnie..a tiez sa nasli taki,co verili..takze toto este neni take zle

alexandra261

Pane boze na nebi!!!!!!!!!!!
To co je tu za tema, to co v tej hlave s prepacenim nic nemas,ked sa taku debilinu pytas? A naco spavas so zenou, ked taketo veci nevies????????????????Nehambis sa ani trosku sa taku sprostost pytat? Ked spermia oplodni vajicko, tak moze zena pit aj 20 litrov vina...........to je neuveritelne, ze taketo veci nevies, hambi sa!!!!

frthyiii

A co ma to cervene vino sposobit ako ked je tehotna a napije sa toho??aj ja som sa napila ked som tehotna bola a predstav si som tehotna bola stale dalej.....uz ozaj trepete ludia =)

veronika

Nebuďte trápni...vy tomu fakt veríte? Kto púšťa také hlody? Potom sa môžme čudovať nad tým koľko nechcených detí sa rodí. Samozrejme, že je to hlúposť. Vám by to stačilo ako ochrana? Veď sa napije vína? Neboli by kondómy istejšie? Ak nie kondómy, tak antikoncepčné čípky, alebo náplaste alebo hormonálna antikoncepcia..toto je tá najväčšia blbosť akú som počula a verím, že väčšej sa nedožijem.