got2b straight on na žehlenie vlasov

BarčikeEE

Ahojte, ja som got2b straight používala a powiem vám že žiadny zázrak od toho nečakajte, nielenže mi to moc nepomohlo vlasy mi po nom neskutočne páchli octom..takže got2b straight FAKT NIE! Dalej čo som vyskúšala bolo od syoss - ochrana pred teplom , vlasky som mala po nom kráásne uhladené a vonave..a hlavne sa mi tolko neničili!Teraz rozmýšlam že vyskúšam LYBAR Vital Hair laebo nejaký vosk na vlasy..ale tomu sa mi nejako nechce veriť,,

dejda

fiha kazdy je tu hotovy s zehlenia vlasov ja mam vlasy rovne ale ajtak si ich zehlim lebo osm asi slepa a nevidim ake su rovne no ja osm presvedcena ze su dole kucery :D tak ja neviem ako...a naco su vlaste tie pripravky got2b? ci co to je?? to nejak charni prvy krat to pocujem a uz niekolky krat vidim :-)

silvikl

a nieje to ten ruzovy,ak by ste si mysleli...ma obsah asi 400ml a je taky hnedy obal..raz o nom bolo aj v Eve..:D

silvikl

najlepsi je od loreal nenapadne ma nazov(nie som doma) je totaky krem na ochranu,proti krepovateniu a proti vlneniu,ma jablkovu vonu,da sa kupit len u kadernicky,stoji 550 ale je fakt super.

paulina

Ja mam zmatok z toho, ako sa got2be spray na ochranu pred zehlenim pouziva. Na obale je napisane po umyti vlasov a po osuseni uterakom nasprejujte, vyfenujte a vyzehlite. Ale aky to ma potom ucinok pri tom zehleni? Kamartky si to robia tak, ze na suche vlasy nasprejuju na konceky a vyzehlia ale moze sa to robit takto? Poradte.

bianca_s

Henika, ked chces vsadit na kvalitu a pritom nie za nadsadenu cenu, tak ruzovy L´oral urcite nie..Got 2 Be straigt on je fajn ale istotu po kazdej stranke najdes bud v Matrixe sprey na vyrovnavanie a ochranu vlasov alebo Wella High Hair Flat Iron Spray..Obidve vyrobky maju takmer identicke zlozenie ale Wella je o par koruniek lacnejsia..kupis to vo Wella obchode, nie v drogerkach..

lucikkka

Aj ja som uz poskusala vsetko mozne na zehlenie, ale ani got2be ani to mlieko od lorealu za nic nestoja. Vzdy si pred zehlenim davam nejaky pripravok ale vlasy mam brutal znicene aj tak.

Slaninnka

Ja mam to ruzove mlieko od lorealu a nieje to nejake velmi prevratne,teda nenicia sa mi tak vlasy,to je fakt,ale povodne mam vlasy vlnito-kucerave a ak je trosku vlhko vonku tak hned citim ze sa mi konceky zacnu tocit spet

[zruseny13]

Najskvor si umyješ vlasky potom vyfenuješ, prečešeš a nakoniec nasprejuješ a žehliš :-)....aspon ja to tak praktizujem a vlasky mam rovne :-P