Vypadavaju mi vlasy

usiko

no, mne tiez padali a aodkedy mam vyvazenu stravu, je po probleme...jem teraz vela orechov, ovocia a zeleniny a papam zinok.....

lady_iwa

Mne vypadavaju vlasy uz asi 2 roky. ale začala som si ich farbit(cca pol roka),

ale vlasy mi zacali vypadavat ovela viac. Mala som uplne huste vlasy, ale teraz ich mam uplne riedke. Nechcem si ich prestat farbit.

Neviete o neakom pripravku, ktory by zabranil tomu vypadavaniu, a posilnil ich?

Mam aj taky problem neviem ci to s tym suvisi, ale som velmi chuda meriam 169 cm a važim len 48 kg. Nemám anorexiu ani bulimiu. No niekedy mi nechutí jest.

Často mávam aj stres.

Mám íst na vyšetrenie k neakemu lekárovi???...

dakujem

beBe

fun tomas ... isteze ... som sice dievca ... ale preco nie ??! Odkedy si davam zltky na vlasy ... su kvalitnejsie .. hustejsie .. lesklejsie ... proste zdravsie. Vrele odporucam.

pomoc...h

A AK NECHCES IST K LEKAROVI SKUS DOMACU KURU..NAMIESAJ SI ZLTKO,MED , CITRONOVU STAVU A OLIVOVY OLEJ...DJ SI TO NA VODOU OPLACHNUTE VLASY,ZABAL SI TO DO IGELITOVEHO SACKU ABO SI KUP SPECIALNU CAPICU NA TO A DO DOHO SI ZABAL VLASY.NATO SI DAJ OSUSKU ABO UTERAK A CHOD S TYM SPAT...RANO SI VLASY PORIADNE UMY SO SAMPONOM A KONDICIONEROM , OPLACHNI A OPAKUJ TO KAZDY TYZDEN..DRZIM PALCE. :) :) :) :) JA MAM MOJE VLASY HUSTE DLHE A ZDRAVE....A POMOHLO MI TO BO PRED TYM SOM ICH MALA SUCHE A LAMALI SA.

pomoc...h

SKUS SA PORADIT S TYMTO S TVOJOU LEKARKOU...ONA TI PORADI DOBRE SAMPONY NA TO.MOHLA BY SI S LUPINAMI ZAJST AJ KU KOZNEJ A TA BY TI MOHLA PORADIT SO SAMPONMY..CO SA TYKA VYPADAVANIA VLASOU..NECUDUJ SA KED SI MALA CASTO MELIRY..TO ICH NICI VEEEEELMI SU POTOM SUCHE,SLABE,LAMU SA....VYPADAVAJU..SKUS IST DOLEKARNE A SPYTAT SA NA NEJAKE VYTAMINY SPECIALNE NA PODPORU RASTU VLASOV..ALEBO KE DPOJDES TEJ LEKARKE TAK SA JEJ NATO OPYTAJ.SAK ONI SU TU NATO...