Studené nohy.

RNG

Nuz reklama je krasna,nie celkom presna, system distribucie mnohostupnovy, ceny iste dobre masne, ale ja pouzivam diabeticke ponozky so striebornymi vlaknami uz dlho, takze to nie je nic noveho pre mna a mozem zodpovedne prehlasit, ze vlnenne hrube su teplejsie, nez strieborne bavlnene.
Vobec verit reklamam vyrobcov a distributorov je dost naivne.

RNG

Bio, potom musis mat nejake velmi hrube tie stgriebornr ponozky. Ja mam strieborne tiez, ale na noc si davam hrube skoro podkolienky z vlny z alpaky

zds

pripajam sa k alternative.
ide o jednoduchy a pritom ucinny prostriedok.
pridal by som ku tomu zazvorovy caj, vit. C + zinok a POHYB.
Dlhodobo rutin v prirodne forme, napr. pohanka, redkovky, ktore maju dobry vply na precistenie perifernych ciev.
Ako si na tom s chrbatom? Asi by som uvazoval masaze viackrat mesacne, s dorazom na dolnu cast chrbta.
Urcite si daj pozior na degradovane tuky - vyprazane, pecene, fritovane, (aj nemasite jedla) , upchavaju (aj) drobne cievy.
vlemi dobra je aj akupresurna podlozka, na boso pocupkat niekolko minut (ale spociatku asi nie, kym si chodidla zvyknu) a potom von na cerstvy vzduch!, chodza aspon 15-20 minut v rezkom tempe.

RNG

Ponozky so striebornymi vlaknami su antimikrobialne. Totiz striebro je, tak ako strieborne soli a koloidy.
Nohy ti nezohreju
Ja spavam v podkolienkach z vlny. Davaj pozor aby ti guma v nich nenarusila cirkulaciu, ak sa ti guma otlaci, znamena ze je cirkulacia priskrtena.

Alternativa

Skus reflexnu masaz chodidiel - vyborne prekrvenie + podpora funkcii jednotlivych organov v tele. A tiez striedanie tepleho a studeneho kupela na chodidla. Ak sa rozhodnes pre gingko, mne vecerne uzitie vyrazne zhorsilo spanok.

parobok

V izbe je asi teplota ktorá má byť v spálni.To tie strieborné ponožky,kde sa predávajú,alebo sa dajú získať informácie.Neviem či to má súvis,ale mávam dobrý alebo trocha nižší tlak,ako kedy.

age44

na nedokrvenie perifernych ciev je najlepsie uzivat gingko bilobu. ak teda zvyknes spavat v ponozkach, tak to asi nebude len jednorazova zalezitost.