vztahy

Príspevok v téme: vztahy
nakladatel01

som z prietelkou uz 3 mesiace nejako casto sa nestretavame asi tak kazdy druhy den ale o to nejde.V poslednom case z nej nejako necitim to ze ma lubi proste neviem ale je v niecom velmi ina stale si dobre rozumieme vobec sa nehadame ale je to ine.Ja stale viem ze ju milujem a aj jej to nadam najavo si myslim velmi dobre ale ked jej poviem ze ju velmi lubim tak jej odpoved je "aj ja" nic viac a aj nehovori nieco take ze chybal si mi a podobne ked ja jej nieco take poviem tak ona len tak nejako zareaguje ale nikdy nic nepovedala sama mozno len napisala v sms alebo e-maili.slovo lubim som z jej ust asi este nepocul len to "aj ja teba,ja teba ties" a podobne.Neviem srdce mi hovori ze ju naozaj velmi mam rad ale aj ze nieco snou nieje v poriadku urcite ma nepodvadza to som si isty uplne jej verim je mozne aby ma prestala lubit? len tak z nicoho nic? v poslednom case sa kvoli tomu dost trapim ked vidim ze nieje nejako velmi nadcena ze sme spolu je to o dost ine ako pred nejakym casom.Po vedala mi ze mala nejake nedorozumenie s kamaratkou a ze ju dost sklamala ale neivem co sa stalo moze to byt v tom? ja naozaj neviem co mam robit uz som sa raz velmi sklamal a velmi sa bojim toho ze sa to stane znovu aj ked mi nieco vo vnutri hovori ze urcite nie ale to asi kazdemu kto je zalubeny ja nedokazem o tom rozumne uvazovat tak prosim piste nejake svoje nazory a rady dakujem.

ihoe

Ak si to prestal citit z jej strany, a pred tym si to citil tak to nie je ruzove. To bude ochladnutie z jej strany. Nemaluj si radsej nic na ruzovo. Viem lahko sa to povie, ale viem o com hovorim.

nakladatel01

ja jej to nehovorim v kuse ale co citim to poviem a dalo by sa povedat ze aj ona to tak robila alebo ked to nepovedala priamo tak proste z jej slov a spravania to bolo citi ze ako to mysli ale to uz pominulo alebo aspon mne sa to tak zda z jej slov a cinou uz necitim to co predtym.

in

Nakladatel01, ewe to napísala dosť jasne. S jej názorom sa stotožňujem. Môj chlapec mi na začiatku robil to isté. Rozpraval mi ako ma veľmi ľúbi atd. a vyčítal, že prečo mu to ja nikdy nepoviem. Je to tzv. "tlačenie". Som mu povedala, že nebudem vravieť slová do vzduchu a ešte k tomu tie, v ktorých som si neni 100% istá.
Tak Ti radím "netlač" a nevyznávaj jej svoju lásku tak intenzívne, myslim slovami. Nemusíš jej 100x za den povedať "Ľúbim Ťa". Myslím, že jej to dôjde aj bez toho.

Ewe v podstate napísala všetko.

nakladatel01

my spolu 3 mesiace chodime ale pozname sa uz nieco cez rok takze uplne neznami si niesme a ja to naozaj tak citim po tom case co ju poznam by sa dalo povedat ze je to skoro dievca mojich snou ma ja nejake tie zle stranky ale tolerujem ich a neprekazajumi

ewe

Poznate sa este velmi malo.Neprehanaj to s tym,ako ju velmi lubis.Ono to druhemu zacne ist trocha na nervy,pokial ta laska neni silna,alebo iba v uplnych zaciatkoch.Vies,cakas,ze ti bude opetovat slova lasky,ale mozes to vsetko iba pokazit.Zato ze si sa uz raz sklamal,neznamena,ze sa nemozes sklamat znova.Zda sa,ze sa prilis rychlo zamilujes a vyznavas lasku.Nerob to.Aspon s tym vyznanim.Bud uvolneny,vesely,zabavny,to je to,co maju baby radi.Ak sa do teba priatelka skutocne zamiluje,budes to citit,ale nikdy!si nevynucuj slova lasky,hlavne po tak kratkom case!!!Drzim ti palce.