Ejakulácia počas bozkávania

Príspevok v téme: Ejakulácia počas bozkávania
eugen

Tak mám jeden veľký problém.Stále keď som s mojou priateľkou tak mám počas bozkávania erekciu a aj ejakuláciu:-(
Snažil som sa to riešiť masturbáciou niekoľko krát za sebou ale nepomáha to (napr. 2x ránoa 2x predtým ako idem za ňou) ale nepomáha to stále sa to deje:-(((Poraďte mi prosím niekto nejaké lieky alebo niečo čo zaberie.Vopred ďakujem za odpovede.

rastomt

Boze co tu riesite kraviny...ake antidepresiva a lieky? Sibe Vam? ved to je uplne normalne. Tiez ked som bol este panic a bozkaval sa s babou a chytal ju za zadok, tak som bol mokry v boxerkach. Prisiel som od nej domov a musel som sa hned ist utret a umyt. Ved to je normal...

kkq

ale žiadne lieky Ti netreba, to prejde, aj mne sa to stalo, síce iba pri prvom bozku, ale predsa. :-) Potom Ti to bude smiešne, uvidíš.

zdravie1986

No ja mam nieco podobne, tak ta silno chapem, ze dakedy si ho mas chut fiknut dole... No ja som to trocha googlil a zistil som ze je to vlastne normalne, je to preto ze si panic a este k tomu ten tvoj "strach" ze sa to prave teraz stane to len podporuje, keby si sa dokazal uvolnit tak by sa to iste nestalo. No a teda som vycital, ze sa to spravi pravidelnym sexom. Vela stastia :)

wonek

Mohli by ti pomoct antidepresiva,niektore z nich uplne zablokuju ejakulaciu,aj ked u erekcii dojde.To by si vsak musel navstivit nejakeho specialistu,ani nemusis psychiatra,ale staci aj sexuologa,ktory ma v pravomoci taketo lieky predpisovat.

libor fojtik

A co to ma spolocne s tym,ze ci mal,alebo nemal sex,alebo petting?To s tym vobec nesuvisi.A ked si to robis sam,za kolko sa urobis?Kolko ti to trva?Nieje to tak,ze 15 sekund po prvy krat?