očistnný den

agina

Ocistny den je aj len vodovy a cajovy. Cely den sa nic neje, piju sa len nesladene bylinkove caje alebo neperliva mineralka a ovocne a zeleninove stavy. Samozrejme doma vytlacene, nie tie kupovane.

71gloria

Jabĺčkový deň
Pri ochorení obličiek, srdca, hypertenzii, nadmernej hmotnosti je dobré zaradiť do jedálneho lístka raz v týždni jabĺčkový deň. Od rána do večera sa jedia iba jablká. Vynechať treba aj alkohol a kávu. Pije sa iba čistá voda alebo bylinkový čaj.
1 a pol kg neošúpaných jabĺk treba umyť v teplej octovej vode, potom ich rozdeliť na 5 rovnakých dávok a tie jesť od rána do večera. Najlepší výsledok sa dosiahne, keď sa každa dávka najemno nastrúha na nekovovom strúhadle a ešte jemne roztlačí umelohmotnou lyžičkou. Jablkovú kašu jesť pomaly, každé sústo poriadne požuť. Kto má žalúdok citlivý na surové jablká, može ich jesť varené, ale šupku treba takisto ponechať.

SHAKTI

ovocie mozes akekolvek-okrem bananu. odporucaju sa kombinacie jablko-hruska, mandarinka-pomaranc..proste pribuzne druhy,nie vsetky dokopy,alebo sa drzat jedneho druhu,vyborny ocistny den je cisto na jablkach.
zeleninu tiez akukolvek. no vypit tak minimum 3l,ale je to individualne